Balettia aikuisille!

ShowCabaretBaletti on kaunis, tehokas ja vaativa laji. Kautta aikojen on todistettu, että balettiliikket kehittävät ja vahvistavat lihaksia, parantavat liikuvuutta ja antavat mielettömän hyvää pohjaa muihin lajeihin, jopa jääkiekkoon.

HiMOlla on useammat baletti-tyyppiset tunnit, jotka ovat tarkoitettu erityisesti naisille, eivätkä vaadi aikaisempaa osaamista baletista.
Show Ballet, Body Ballet Workout ja Balletone® ovat balettiin pohjautuvia hikisia ja vauhdikkaita tunteja, joissa lihakset pääsevät kunnolla töihin.

“Balletone on aivan loistava päätös viikolle ja sen avulla seuraavaa viikkoa odottaa innolla!”
“BodyBallet – tunnilla tulee hyvälle tuulelle ja tunnilla saa tehdä asioita, joita ei normaalisti jumpissa tehdä.”
“On ihana voida tuntea olonsa hetken ballerinaksi!”
“Sopivasti haastetta, ihania koreografioita ja just niin rankkaa kuin pitääkin! Ihanaa.”
“Tunnit ovat olleet todella piristäviä ja ihania… tanssi- ja venyttelyosuudet ovat nautinnollisia.”
”Vitsi! Mä oon ballerina!”

 

Balletone® ei ole vaikeaa, vaikkakin vauhdikasta! Balletone® kehittää syvien lihasten käyttöä, parantaa ryhtiä ja koordinaatiota. Tunnilla pidetään hauskaa ja ollaan kauniita (vaikkakin hikisiä!). HiMOla Balletone-tunnit vetää yksi Suomen ensimmäisistä ja parhaista  Balletonen koulutetuista ohjaajista, Sveta Pihlman.

Show Ballet-ja Body Ballet Workout- tunnit ohjaa Maria – lue Mariasta lisää tästä.

balettia_aikuisille_helsinkiShow Ballet on monipuolinen tunti, joka on tyylikäs, boheemi, rohkea, sähäkkä, värikäs ja kiinnostava! Tunnilla yhdistetään ”glamour-night-city-life” -energia  ja baletin kauneus ja voimakkuus. Baletin harjoitukset kehittävät liikkeiden sulavuutta, parantavat erityisesti jalkalihaksien työskentelyä ja -kuntoa sekä vahvistavat myös keskivartaloa.  Show-tanssin ansiosta kehittyvät lihaskunto, tasapaino ja notkeus. Koreografian opettelu parantaa muistia ja tuo sopivasti haastetta! Show Ballet sopii kaikille tanssialoittelijoille ja  tanssitaitelijoille; tarvitset vaan halua tulla hieman itsevarmemmaksi ja ilmaisevammaksi liikunnan ja tanssin avulla.
Feeling good -
 looking damn good!

Tule tunnille mukavissa ja joustavissa vaatteissa. Liikkuminen ja nilkan ojennus onnistuvat parhaiten, jos tanssit paljain jaloin tai tanssitossuilla. Ballerinahameet eivät myöskään ole kiellettyjä!

HiMO_llikunta_balettiBody Ballet Workout – tunnilla keskitytään klassiseen balettitekniikaan. Tunnit perustuvat perinteiseen balettituntijärjestykseen, jossa harjoitteet aloitetaan tangolla tehtävillä perinteisillä plié- ja tendu-harjoituksilla. Sen jälkeen siirrytään keskilattialle, jossa keskitytään tasapainon harjoittamiseen ja mm. opitaan hyppytekniikkaa. Klassisen baletin liikkeiden avulla työstetään vartalon oikeaa asentoa, jalkoja, käsien asentoja, koordinaatiota sekä suorituksen musikaalisuutta.

Tule tunnille mukavissa ja joustavissa vaatteissa. Liikkuminen ja nilkan ojennus onnistuvat parhaiten, jos tanssit paljain jaloin tai tanssitossuilla. Ballerinahameet eivät myöskään ole kiellettyjä!

 

Body Ballet 3 D – tiiviskurssilla otetaan vaikutteita baletin tekniikasta erilaisina kehonhallinnan menetelminä. Kurssi sisältää kolme osaa: Floor Ballet Barre (lattiatanko) harjoituksia, barre (balettitanko) liikkeitä ja tanssisarjoja keskilattialla. Näin saadaan  kiinnostava ja laaja näkökulma sille, kuinka paljon hyötyä voi olla baletista. Kurssin ensimmäisessä ja toisessa osassa keskitytään tekniikkaan. Sulavuus, naisellisuus ja tervekeho on tuloksena tämän  ballettityylisen kurssin jälkeen. Kolmannessa, tansillisessa osassa unohdetaan tekniikan haastavuus ja nautitaan omasta liikkeestä. Niin luodaan ’Body Ballet 3D’:n  motto: ’”Minä olen ballerina!’

himoclub.fi

Meneillään olevat ja tulevat tunnit: Aikataulut.
Ilmoittautumiset tunneille ja lisätiedot: Ilmoittaudu.