Burleskitanssi® – pilkettä silmäkulmaan ja liikettä lantioon!

Burleskitanssi_HiMO_Club

Burleskitanssitunnille sopivat mainiosti erilaiset hameet ja hiuskoristeet!

Burleskitanssi® on tanssillinen tunti, joka ammentaa tyylinsä burleskin historian liikekielestä. Tunneilla tutustutaan burleskin eri aikakausiin – esittävänä taiteena burleski on matkannut 1800-luvun Vaudeville-teattereista 1940-50-luvun glamourin kautta neo-burleskiin.

Burleskitanssi® on rekisteröity tavaramerkki jonka ovat Suomessa kehittäneet nykymuotoonsa Petra Innanen ja Ruska Schönberg aka Bettie Blackheart ja Tinker Bell. Burleskitanssi® ei ole sama kuin lavalla nähtävä esittävä laji . Esittävään burleskiin kuuluu olennaisena osana luova striptease ja sitä ei tunneilla tehdä. Burleskitanssin tavoitteena on lisätä tietoutta burleskista, opettaa harrastajat löytämään ilo omasta kehosta sellaisena kuin se on, kehittää lihaskuntoa, tasapainoa, peruskuntoa ja ilmaisua. Olennaista lajin kehittäjien mukaan on että Burleskitanssia opettavat toimivat aktiivisesti nimeomaan esittävän burleskin saralla ja sitä kautta voivat jakaa autenttista tietoa lajin eri osa-alueista.

Tuntiin sisältyy tanssillinen lämmittely, kehonhallintaa, rytmiikkaa, sekä lihaskunto- ja venyttelyosio. Lisäksi mausteina on tasosta riippuen pieniä kehollisia improvisaatioharjoituksia sekä ilmaisua. Jatkotasoilla teemme myös pidempiä koreografioita.

Burleskitanssi®  sopii kaikille tavallisille liikunnasta ja kehollisuudesta kiinnostuneille naisille ikään ja kokoon katsomatta – Shimmy, Shake, Bump and Grind! Tunti kehittää kuntoa, tanssitaitoa ja ilmaisukykyä. Hikoillaan, sheikataan, pidetään hauskaa ja saadaan samalla tiukkuutta keskivartalokorsettiin, iloa olemukseen ja naisellisuutta ryhtiin! Tällä tunnilla nainen kuin nainen kukoistaa – burleskitanssi on asennelaji parhaimmillaan! Vaikka meno välillä onkin vauhdikasta, niin vaatteet pysyvät päällä ja tunnilla keskitytään tanssillisiin elementteihin.
Sandy_burlesque_HiMOBurleskitanssin tekniikoiden tiiviskurssi Sandy Junglen kanssa! Sunnuntaitunneilla keskitymme Burleskitanssissa käytettäviin perusliikkeisiin ja askelluksiin.
Tunneilla käymme huolella läpi liikkeitä ja askelluksia sekä teemme niihin pohjautuvia helpohkoja sarjoja. Teemme joka kerta alkulämmittelyn, tekniikka- ja askellusharjoituksia, sarjoja, Burleskitanssia tukevia lihaskuntoliikkeitä, sekä lopuksi venytellään.

Tunneille voi tulla kertaamaan tekniikkaa tai tutustumaan Burleskitanssiin, jos laji on sinulle uusi.

 

Viking Goddess Viking Goddess 2 Tämä tunti yhdistää burleskin viehättävyyttä ja joka naiselle tärkeää lihaskuntoharjoittelua ja venyttelyä.

Mitä tarvitaan hyvään esityykseen?  Mitä joka nainen tarvitsee joka päivä?  Loistavaa ryhtiä, lihaskestävyyttä, varmaa olemusta, sulavia linjoja kehossa ja hyvää mieltä! Tällä tunnilla harjoitellaan näitä asioita. Tuloksena on kissamainen olemus: notkea ja vahva, ketterä ja kaunis. Tyylin kehittäjä on huippuopettaja Petra Innanen aka Bettie Blackheart, joka on myös tunnin opettaja.

Riot Rumble – tutustu tästä!

Pukeutuminen ja varustautuminen Burleskitanssi-tunnille:

tule Burleskitanssi-tunnille mukavissa ja rennoissa vaatteissa. Hiuskukkakoristeet ja hameet sopivat tälle tunnille. Suosittelemme tanssimista sisäkengillä, pehmeillä jumppa/tanssitossuilla tai paljain jaloin. Korkokengät ovat myös upeat, mutta niiden tulee olla tanssikorkkarit (joissa on koroissa suojalaput), ettei lattiaan tule turhaan jälkiä.

Himottarien kommentteja tunneista:

“Hauska tunti ja iloinen tunnelma
!”
“On ollut tosi hauskaa, löytänyt uusia lihaksia ja saanut hartioita vetreytymään.”
“Tosi mukava ryhmä ja mielettömän hauska tunnelma!”
“Naiseus on löytynyt niin uudella tavalla, että kuppikokokin varmaan kasvanut kahdella ;)
“Tunnit ovat niin mahtavia energia- ja hauskanpitosettejä että niitä ei halua missata ollenkaan!”

himoclub.fi

Meneillään olevat ja tulevat tunnit: Aikataulut.
Ilmoittautumiset tunneille ja lisätiedot: Ilmoittaudu.