Commercial Dance – we make you want to dance!

5Commercial on lajina monen tanssityylin fuusiotanssia. Tunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikkaa ja liiketyyliä, ja pääosin keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan asenteen löytämiseen! Tunnilla pyritään etsimään jokaiselle oma luontainen tapa liikkua ja pitää hauskaa!

HiMOn tiiviskurssi Commercial Dance with Topi the Tiger on mieletön elämys!

Tällä tiiviskurssilla koreografioiden sisältö vaihtelee tyylistä toiseen, ja vaikutteet mm. heels, voguing, street sekä show-tanssin elementeistä sulautuvat yhteen. Koreografiat vaihtuvat parin viikon välein, ja näin tutustutaan sekä ihastutaan moneen eri tyyliin. Näin ollen kurssille voi tulla mukaan myös kesken kauden– kysy lisää info(a)himoclub.fi, kun haluat liittyä seuraan!

Tunnit sisältävät kunnon alkulämpän sekä koreografiaosuuden. Osalla tunneista hyödynnetään korkokenkiä, mutta ilmankin pärjää! Tekniikka – ja liikeharjoituksissa keskitytään mm. kehon hallintaan, käsien käyttöön sekä ilmaisuun.Nämä tunnit säteilevät vahvaa energiaa, viehättävää liikekieltä ja saavat sinut voimaantumaan!

HUOM! Tunnin taso on 1,5 timanttia. Tule ja hullaannu tanssin lumoavaan maailmaan!

 

Pukeutuminen Commercial Dance-tunnille

Commercial Dance-tunnilla tanssit parhaiten mukavissa vaatteissa. Suosittelemme  tunnilla tanssimista sisäkengillä (joustavat tanssilenkkarit, ei perusjumppatossuilla) tai joustavilla jumppakengillä.

himoclub.fi

Meneillään olevat ja tulevat tunnit: Aikataulut.
Ilmoittautumiset tunneille ja lisätiedot: Ilmoittaudu.