Reggaetón – shake it baby!

reggaetón_HelsinkiReggaetón on Kuuban kuumien katujen tanssi, jossa yhdistyy jamaikalainen reggae ja dancehall amerikkalaiseen hiphoppiin. Reggaetón on tyylikästä, seksikästä ja täynnä asennetta. Tällä tunnilla keskivartalo saa kyytiä: sheikataan selkä ja ryhti kuntoon ja tanssilattia pyörryksiin!

Sensual Reggaetón on naisellinen ja sensuelli versio reggaetónista, joka yhdistää myös salsaa ja showtanssia, tule kokeilemaan!

Reggaetón Heels- tunnilla tanssitaan musiikkivideoiden ja taustatanssijoiden tyyliin; naisellista, seksikästä ja näyttävää liikettä. Musiikkina esim. Beyonce, Shakira, Rihanna. Tunnilla yhdistellään seksikkäitä ja näyttäviä liikkeitä helpoiksi ja lyhyiksi koreografioiksi, tyyleinä esim. hoppia, salsaa, reggaetonia ja jazzia. Jokaisella tunnilla treenataan lisäksi ”asennekävelyä” koroilla ja erilaisia poseerauksia.Tunnin jälkeen tuntee olevansa oman elämänsä Beyonce! Olo on naisellinen ja itsevarma, ja kehossa on uudenlainen ryhti. Tunnille voi tulla hyvin myös ilman korkokenkiä. Korkokenkien on hyvä olla mukavat jalassa ja nilkasta tuetut Esimerkiksi salsakengät tai korolliset nilkkurit ovat hyvät aloituskengät.

Pukeutuminen ja varustautuminen Sensual Reggaetón-tunnille

Tälle tunnille kannattaa laittaa mukavat ja rennot vaatteet. Suosittelemme tanssimista sisäkengillä/jumppakengillä, mutta myös paljain jaloin pärjäät!

Reggaeton

Meneillään olevat ja tulevat tunnit: Aikataulut.
Ilmoittautumiset tunneille ja lisätiedot: Ilmoittaudu.