TWERK it! – tiiviskurssi

11017835_1682579891974729_7405739034073315867_nTwerkkaus on pepun heilutusta asenteella! Kyseessä on alavartalopainotteinen laji. Peppu, reidet, alaselkä ja alavatsa voimistuvat. Twerkkiä tanssitaan hip hop-musiikkiin. Tällä kurssilla harjoitellaan twerkkauksen alkeita, joten aiempaa kokemusta et tarvitse. Kurssilla pääset harjoittelemaan sheikkausta ja pakaroiden hallintaa aivan uudella tasolla. Voit halutessasi ottaa mukaan polvisuojat.

TWERK it! – tiiviskurssi
La 28.11.-12.12. klo 11.30-12.30
Hinta: 41€
Opettaja: Emmi

Anniina rockaa HiMOssa!

House –  tiiviskurssi 11.10.!

HiMOn tiimin uusi on huippuvahvistus Anniina Ala-Mattinen vetää paljon pyydetyn House- tiiviskurssin la 4.10. ja 11.10.  Anniina itse on mieletön tanssija sekä lajin pioneereja ja ensimmäisiä opettajia Suomessa. House on musiikki- ja tanssityyli, jolle ominaista ovat nopeat jalkaliikkeet sekä kokonaisvaltainen kehon käyttö. Siis superhyvä musa, bitti ja hikinen treeni samalla! Tunnille voi tulla vaikka lajista ei olisi aikaisempaa kokemusta.

Ideal Strenght – tiiviskurssi 11.10.!

SONY DSCAnniinan suosittu uusi tunti Ideal Strenght tulee HiMOlle tiiviskurssina  la 4.10. ja 11.10. klo 14.45! Alkusyksyntutustumistunnit saivat loistavaa palautetta; rankka ja tehokas tunti, joka kehittää kehonhallintaa, liikkuvuutta ja voimaa. Ideal Strenght- tunnilla lähtökohta ovat kehon luonnolliset ja laajat liikerajat, joista käsin lähdetään kehittämään omaa liikkumista. Tunnilla pääsee haastamaan omia rajoja, omista lähtökohdista käsin.

Ideal Strenght – tiiviskurssi la 11.10. klo 14.45

 

Body Perfection-kurssi 16.-18.5.!

HiMO Club _Body Perfection_Natalia

Talvella HiMOlla järjestettiin huippusuosion
saanut Body Perfection & Dancing Pilates- tiiviskurssit.
Kurssin vetäjä ja konseptin kehittäjä on ammattitanssija,
pilateskouluttaja, mainosten tähti ja supersuosittu ohjaaja
Kreikasta, Natalia Pestova.

Tässä esimerkkejä mahtavasta palautteesta:
”Aivan upea ohjaaja!”
”Body perfectionissa parasta oli keskittynyt kehon linjaus, ja sen tehokkuus, joka tapahtui lähes huomaamatta”
”Opin todella monta uutta asiaa”

 

Viikonlopun aikataulu on seuraava:

PE 16.5. klo 18.30 Dancing Pilates (hinta on 15€)
LA 17.5. klo 10.15-11.45 Body Perfection: beautiful legs & amazing arms (hinta 19€)
SU 18.5. klo 12.00 UUTUUS! My perfect body workout
SU 18.5. klo 13.00 Body Perfection: realize your core
SU 18.5. klo 14 Body Perfection: unlimited stretching

Body Perfection yhdistää ainutlaatuisella tavalla balettitekniikkaa,
Barre a Terre – tekniikkaa sekä Pilatesta. Liikkumisen sulavuus ja tarkkuus kehittyvät , ja etenkin jalat ja kädet saavat kovaa kyytiä!  Dancing pilates yhdistää tanssin ja Pilateksen yhteen uudella tavalla, joka vahvistaa erityisesti keskivartaloa. Perfect Body Workout on koko kehoa muokkaava tunti, jossa yhdistetään Body Perfection- konseptin parhaat osiot. Tiedossa on vähemmän yhdistelmiä ja kovempi meno. Hullun hauskaa ja hikistä meininkiä!

Body Perfection ja Dancing Pilates – uutuuskonsepti Kreikasta!

Body Perfection  yhdistää perinteistä baletin tekniikkaa, Barre à Terre-tekniikkaa sekä Pilatesta. Yhdistettynä nämä eri osa-alueet ovat resepti täydelliseen ja kauniisti liikkuvaan kehoon! Body Perfection – tunnilla kestävyys, liikkumisen sulavuus, tarkkuus ja kontrolli yhdistetään ainutlaatuisella tavalla, ja samalla erityisesti jalat ja kädet saavat kovaa kyytiä! Tämä upea yhdistelmätunti on nyt tarjolla vain HiMOlla!

Natalia 2

Body Perfection koostuu kahdesta eri kaksituntisesta osasta:

La 15.2. Klo 14.15 – 15.45 on 1. osa: UPEAT KÄSIVARRET 

Tässä kahden tunnin workshopissa treenataan erityisesti käden lihaksia, ja opitaan tunnistamaan jokainen pienikin lihas, joka on upeiden käsivarsien salaisuus! Tämän jälkeen voit pukea upeimman hihattoman iltamekon päälle ja olla tanssilattian kuningatar!

Su 16.2. Klo 14.2. Klo 14.15 – 15.45 on 2 osa: KAUNIIT JALAT

”Liian hyvät ollakseen totta. En voi pitää silmiäni irti sinusta ”Näitä sanoja sanovat ihmiset, jotka katsovat upeita sääriäsi. Tehdään heidät kaikki kateellisiksi! Tämän kaksituntisen setin painopisteenä ovat jalat ja pakaran lihakset. Baletti- ja pilatespohjaisilla harjoituksilla treenataan lihasten kestävyyttä ja pituutta, tuloksena pitkät lihakset ja upeat jalat!

Su 16.2. Klo 15.45-16.45 on Dancing Pilates:

Tanssi ja pilates perustuvat samaan periaatteseen – keskivartalon käyttöön. Tanssitaan ”I feel Good” -kappaleeseen, ja olo tunnin jälkeen on sen mukainen. Tämä on pilatesta, tämä on tanssia! Nauti!

NataliaKonseptin kehittäjä on pilates-kouluttaja, mainosten tähti ja supersuosittu ohjaaja Kreikasta, Natalia Pestova!
Natalia on koulutettu balettitanssija, pilates-ohjaaja ja kouluttaja,  joka johtaa omaa pilates-studiota Ateenassa. Hänen tunnit ovat helppoja mutta antoisia, ne ovat täynnä huumoria, haasteita ja onnistumisia. Opetuskieli on englanti, mutta tulkki on mukana.

Seuraava kerta toukokuussa 2014!