Tiiviskurssit KEVÄT 2020:

HUOM! Jos et pääsekään kurssille, tiivarin tunnit voi käyttää vapaasti viikkotunneillamme. No hätä, jos elämä yllättää! 

Booty-tekniikka 

5d930d87-8dcf-42e0-867c-44057ecec0cdTällä kurssilla keskitytään tanssin syvimpään elementtiin, eli tekniikkaan. Hyvä tekniikka vie sinut uudelle tasolle, olit sitten kokenut tanssin harrastaja tai vasta-alkaja, sekä tuo varmuutta ja turvallisuuden tunnetta myös vaikeampiin liikkeisiin Booty- tekniikan tiiviskurssia on paljon toivottu, ja nyt se on tässä!

Kurssin aikana opetellaan laajasti eri lantionkäytön tekniikoita, joita sovelletaan mm. Twerk-, Dancehall Queen Style- ja Reggaeton- tanssityleissä, mm. isolaatiot, lonkan salaisuudet ja hyllytyksen perusteet. Tunnin pääpaino on koreon sijaan tekniikassa, mitä hiotaan perusteellisesti ja rauhassa. Kurssin opeilla saat omasta pepusta paljon enemmän irti, tanssiminen on nautinnollisempaa ja lisäksi näyttää järkyttävän hyvältä!

Vol 1. , vol 2. ja vol.3 ovat erillisiä kursseja.

Booty-tekniikka  VOL.1.- tiiviskurssi
TI 4.2.-18.2. (3 vko) klo 17.30-18.30
Ohjaaja: Anja
Hinta: 45€
TÄYNNÄ!

Booty-tekniikka  VOL.2 -tiiviskurssi
TI 7.4.-21.4. (3 vko) klo 17.30-18.30
Ohjaaja: Anja
Hinta: 45€
TÄYNNÄ!

Booty-tekniikka  VOL.3 -tiiviskurssi
TI 26.5.-9.6. (3 vko) klo 17.30-18.30
Ohjaaja: Anja
Hinta: 45€
Ilmoittaudu mukaan!

Vogue Fem-tiiviskurssi UUTUUS!

NadiaVogue on afroamerikkalaisten ja latinojen LGBTQ+ yhteisössä 70-luvun New Yorkissa syntynyt kulttuuri. Yhteisö aloitti järjestämällä Vogue Balleja – kilpailuja ja perusti turvallisia tiloja, joissa he saivat loistaa vapaasti omina itsenään ja juhlistaa omaa identiteettiään!

Tällä kurssilla pääset sukeltamaan Vogue-tyyleistä ja kategorioista siihen kaikkein feminiinisempään: Vogue Femiin! Aloitamme tutustumalla ja hiomalla Vogue Femmeen kuuluvaa viiden elementin tekniikkaa. Jokaisella tunnilla käydään läpi muutamaa elementtiä, mutta fokusoidaan aina yhden tutkimiseen ja varioimiseen. Sen jälkeen niitä opetellaan yhdistelemään ja lopulta maustamaan femmen sielulla ja sydämellä: omalla persoonallisuudella!

Tunnit ovat avoimia kaikentasoisille: aloitetaan perusteista ja edetään yhdessä haastavampiin harjoituksiin. Vogue Fem -tuntia ei kuitenkaan suositella alle 15-vuotiaille.

Vogue Fem -tiiviskurssi
TI 10.3.-7.4. (5 vko) klo 20.00-20.55
Ohjaaja: Nadia
Hinta: 73€
Ilmoittaudu mukaan!

Latin Jam- tiiviskurssi

HiMO2Latin Jam on rytmejä, hikeä ja hymyä! Koreografioissa yhdistellään eri lattarilajeja ja tutuiksi tulevat mm. salsa, cha cha, bachata ja reggaeton – showelementtejä unohtamatta! Tällä naisellisella tunnilla fiilistellään, voimaannutaan ja päästetään hiukset hulmuamaan. Naisellista menoa, jonka mukaan jokainen pääsee heittäytymään omalla upealla tyylillään!

Latin Jam- tiiviskurssi
Ke 18.3.-15.4. (5 vko) klo 19.30-20.30
Ohjaaja: Krista
Hinta: 73€
Ilmoittaudu mukaan!

 

Commercial Heels- tiiviskurssi

Gyf kengätCommercial Heels- tiiviskurssilla hyödynnetään eri lajien tekniikkaa ja liiketyyliä, keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan, naisellisen asenteen löytämiseen.

Tunneilla harjoitellaan korkokengillä kävelyä ja työskentelemistä, ja samalla löydämme oman kehon sensuaalisen puolen vauhdikkaalla commercial tyylillä – rohkeutta, hauskaa menoa, loistava asenne – nämä kaikki luvassa tällä kurssilla!

 

Commercial Heels- tiiviskurssi
Ke 5.2.-26.2. (4 vko) klo 17.15-18.10
Ohjaaja: Alicia
Hinta: 60€
Ilmoittaudu mukaan!

Beyoncé styles- tiiviskurssi

Dancehallfever2Beyonce styles- tunnilla jokainen nainen on queen! Tällä diivamaisen seksikkäällä tunnilla laitetaan lanteet heilumaan, hiukset hulmuamaan ja sisäinen jumalatar hehkumaan itsevarmuutta. Tunnin aikana harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita show- ja commercial- tanssityyleistä, hip hopista sekä dancehallista. Lopputunnista tanssitaan Beyoncen musiikkiin rakennettuun koreografiaan ja tällä kurssilla se on Upgrade U.
Itsensä ja tuntitovereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä girl poweria täynnä olevalla fiilistelytunnilla!

Beyoncé styles- tiiviskurssi
Ke 4.3.-18.3. (3 vko) klo 17.15-18.10
Ohjaaja: Sveta
Hinta:45€
Ilmoittaudu mukaan!

 

 

MTV Jam- tiiviskurssi

SvetaJammingMTV Jam -tiiviskurssilla on kunon bileet! Kolme viikkoa keskitytään jammailuun, hikoiluun sekä lihasmuistin ja muistin treenaamista koreografian kautta. Harjoitellaan mm. kehon hallinta, koordinaatiota, musikaalisuutta sekä asennetta! MTV-JAM tunnilla hyvä fiilis on taattu!

MTV Jam- tiiviskurssi
Ke 15.4.-29.4.(3 vko) klo 17.15-18.10
Ohjaaja: Sveta
Hinta: 45€
Ilmoittaudu mukaan!

 

 

Commercial Dance with Topi the Tiger- tiiviskurssi

MirrorCommercial on lajina monen tanssityylin fuusiotanssia. Tunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikkaa ja liiketyyliä, ja pääosin keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan asenteen löytämiseen! Tunnilla pyritään etsimään jokaiselle oma luontainen tapa liikkua ja pitää hauskaa!

HiMOn tiiviskurssi Commercial Dance with Topi the Tiger on mieletön elämys!

Tällä tiiviskurssilla koreografioiden sisältö vaihtelee tyylistä toiseen, ja vaikutteet mm. heels, voguing, street sekä show-tanssin elementeistä sulautuvat yhteen. Koreografiat vaihtuvat parin viikon välein, ja näin tutustutaan sekä ihastutaan moneen eri tyyliin. Näin ollen kurssille voi tulla mukaan myös kesken kauden– kysy lisää info(a)himoclub.fi, kun haluat liittyä seuraan!

Tunnit sisältävät kunnon alkulämpän sekä koreografiaosuuden. Osalla tunneista hyödynnetään korkokenkiä, mutta ilmankin pärjää! Tekniikka – ja liikeharjoituksissa keskitytään mm. kehon hallintaan, käsien käyttöön sekä ilmaisuun.Nämä tunnit säteilevät vahvaa energiaa, viehättävää liikekieltä ja saavat sinut voimaantumaan!

HUOM! Tunnin taso on 1,5 timanttia. Tule ja hullaannu tanssin lumoavaan maailmaan!

Commercial Dance with Topi the Tiger- tiiviskurssi
La 28.3.-6.6. (10 vko, á 90 min)klo 15.30-17.00
Ohjaaja: Topi
Hinta: 195€
Ilmoittaudu mukaan!

 

Charleston- tiiviskurssi

e3d15f2f-df9e-4b64-8b3d-8d3abc0a6e5cCharleston-tanssi on alunperin afro-amerikkalainen tanssi 1920-luvulta, josta kaikki swing-tanssit ovat kehittyneet.
Charleston on iloisella 1920-luvulla kulta-aikaansa noussut tanssi ja kaikkien swing-tanssien lähtökohta. Villin ja pahamaineisen luonteensa vuoksi monet tanssisalongit kielsivät Charlestonin ja passittivat sen hämyisiin salakapakoihin ja parrasvaloihin.

Viime vuosikymmeninä  Charleston on herännyt  uudelleen henkiin ja leviää jälleen maailmalla.Charleston on tanssina varsinainen ilopilleri, joka piristää synkimmänkin päivän irrottelulla ja hauskanpidolla . Tunnit ovat vauhdikkaita, hengästyttäviä ja takuuvarmoja kunnonkohottajia. Sukella Charlestonin samettisen hämyisään ja säkenöivän glamouriseen maailmaan, nosta kannat kattoon ja hullaannu autenttisen jazzin tahdissa! Nyt on uusi 20-luku!

Charleston- tiiviskurssi
Ke 8.1.-29.1.(4 vko) klo 17.15-18.10
Ohjaaja: Milla
Ennakkohinta:.60€