HiMO Channel


29.11.2017, 14:39

Pömppö <3

Hieronta ja erilaiset spa-tyypiset hoidot on minun juttu, rakastan niitä! Luen aina mielenkiinnolla kaiken maailman jutut, miten voi hoitaa itseä parempaan oloon.

Tässä kolme akupunktiopistettä (bongasin netistä ja olen kokeillut itse), joiden avulla voit mm. helpottaa vatsakipua.

Akupunktio tai pistelyhoito on osa perinteistä kiinalaista lääketiedettä, jossa hoito tapahtuu pistämällä neuloja potilaan kehoon. Akupunktioon luottavien mielestä se vähentää kipua, hoitaa tauteja, estää tauteja ja edistää terveyttä yleisesti.

Arvostelijoiden mukaan perinteinen akupunktio kehitettiin, ennen kuin tunnettiin ihmisen anatomiaa (wau!)  johon nykyinen biologia perustuu. Ja vaikka ymmärtääkseni ei ole olemassa anatomisia tai tieteellisiä todisteita akupunktion teoriassa keskeisten käsitteiden qin ja meridiaanien olemassaolosta, joskus kun kävin akupunktiossa, olo oli ihana!

 


16.11.2017, 12:14

Suklaata, suklaata, suklaata!!!

suklaa_trioRakastatko suklaata?

Minä rrrrrakastan! Jos sinäkin, se ei ole ihme!

Suklaa maistuu ihanalta, se vapauttaa endorfiineja ja tekee olon onnelliseksi. Useammista lehdistä olen lukenut, että tutkimuksien mukaan suklaalla on positiivinen terveysvaikutus: 100 gr päivässä parantaa stressinsietokykyä, ehkäisee sydäntauteja ja madaltaa aivohalvauksen riskejä. Näitä tutkimuksia on tehty mm. Englannissa, Ruotsissa ja muissa maissa, myös Svetalandilla. Ainoa miinus on, että suklaa sisältää paljon kaloreita ja liiallinen suklaan syönti lihottaa, joten sitä kautta tulee omat terveysriskit… Myös jos napsii suklaata kovan nälän yllättäessä, jää kunnon ruoka helposti syömättä, mikä ei ole todellakaan hyvä juttu liikkuvilla ja menevillä naisilla!

kaakao 1Mutta jos siis hyvät vaikutukset kiinnostavat, sinunkin vaihtoehto saattaa olla kaakaopapu! Se on aika karvas, mutta makeannälän taistelussa 4-5 kaakaopapua auttavat useimmiten. On jännä, että kaakaopuu voi kasvaa jopa 10 m korkeudeksi, mutta niitä pidetään matalina (kasvavat Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa), että saadaan niitä hedelmiä poimittua. Itse hedelmä ei ole papu, vain hedelmän sisällä on 30-50 kpl siemeniä eli kaakaopapuja. Kaakaopavussa on paljon B-vitamiineja, flavanoleja (antioksidantit), kivennäisaineita (magnesiumia, kalsiumia ja rautaa!) ja proteiinia. On myös kuituja ja hyviä rasvoja. Sellaisena, ei siis kuumennettuna, se on terveellisempi, koska kuumennuksella osa vitamiineista tuhoutuu. Popsitaan siis porkka… kaakaopapuja ja pysytään terveenä!

Tässä pieni naurun hetki suklaakonvehdista, onko tuttua?

https://areena.yle.fi/1-4228308


9.11.2017, 12:09

Järkyttävä.

Järkytyttyä voi ainakin kahdella tavalla: hyvällä ja pahalla.

Minusta Dior/Lancome/ Sisley/ jne kasvovoiteet ovat kalliita.  Haaveilen tällä hetkellä uudesta Sisley Black Rose cremesta, joka maksaa 175€. Järkytyin kun bongasin toisen, 542 € maksavaa voiteen. Should I dream bigger?

Lapseni 2 v.- neuvolassa meille sanottiin, että potalle ei ole kiirettä. Että helposti puoli vuottakin menee ennen, kun lapsi oppii. Olipas ihana järkytys, kun lapseni ensimmäisestä oppipäivästä lähtien alkoi ilmoittaa, kun potalle on päästävää!

Mutta luulen, että tämä minun järkytys ei ole mitään verrattuna neuvolan tädin järkytykseen, kun tuttavan 2 v (!) tyttö piirsi kuvan neuvolakäynnissä ja allekirjoitti sen ” Teresa”.

Olen yhdessä Facebook- kirppisryhmässä. Siellä myydään mm. kalliita ns. design tavaroita. Yksi laukku maksoi esim. 7000€ ja hinta oli kuulemma jo alennettu. Mutta hauskan järkytyksen koin siitä, että siellä myydään ja ostetaan (!) mm. laukkujen pahvilaatikoita ja paperikasseja! Ja niistä jonotetaan ja maksetaan 30-100€. Minulla olisi pari Stockmannin muovikassia – haluaako joku ostaa, anyone? ;)

Seison rattaiden kanssa Kampissa hissin edessä. Ennen minua siinä edessä oli jo äänekäs teinipoikajengi. Ja vaikka hissin vieressä lukee, että tämä hissi on ensisijaisesti rattaiden jne. käyttäjille, usein joutuu odottaa tosissaan omaa vuoroa, kun ihmiset eivät lue sitä kylttiä. Onneksi, järkytyksestä huolimatta, tajusin kiittää kohteliaita pojat, kun he antoivatkin minulle tietä hissiin.

persimonTiedän, että vesimeloni on marja. Järkytyin omaa tietämättömyyttä, kuin luin että persimon/kaki- hedelmä ei olekaan hedelmä vaan marja myös! Nyt alkaa olla sen marjan aika! Kaukasuksessa, jossa synnyin, tätä marjaa kutsutaan vitamiinipommiksi. Se sisältää vaikka mitä vitamiineja ja mineraaleja, ja niiden ansiosta vähentää nesteen kertaamista, parantaa ruon sulatusta, parantaa näköä, vahvistaa vastustuskykyä, ehkäisee sydäntauteja ja jopa hidastaa vanhenemista! Syön aamulla leivän kanssa, olisi se sitten hedelmä tai marja – ihan sama, hehheh!

IMG_1424Tässä kuva, minkä lähetti minun pietarilainen tuttava.
Hän totesi, että on järkyttävää, kun Suomessa kaikki ovat niin rehellisiä!

Mistä itse järkytyit viimeksi?


30.10.2017, 13:06

Aikataulutettu onni, osa 2

just think about it 2Elinan opit saivat vahvistusta Gretchen Rubinin Onnellisuusprojektista. Tämä kirja on HiMOlla lainattavaksi! Kysykää  jos kiinnostaa!

Mitä opin?

Joka päivä tehdään tietyt rutiinit. Niitä on yleensä max 10/per päivä. Mun päivä on tällainen:

1. Herätys, aamiainen
2. Aika Filipin kanssa
3. Paperityöt
4. Syödään ja lähdemme keskustaan lapsenhoitoon
5. Ohjaan
6. Kotiin, iltapuuhat
7. Illallinen, työtä, TV
8. Suihku, venyttely
9. Nukkumaan AJOISSA, että aamulla jaksaa herätä AJOISSA

Aikaisempi päivästäni puuttui numero 2 – yritin silloinkin tehdä työtä tai yritin nukkua ja Filu katsoi piirrettyjä. Olin huono äiti ja huono yrittäjä. Numero 4 meni juosten ja hirveässä stressissä. Nykyään valmistaudun niin, että kuin F herää, voin olla hänen kanssaan rauhassa – minulla on pakattu työlaukku, olen itse lähtövalmis, kissalla on ruoka, pyykit narulla jne. Joten astumme ulos ajoissa ja matkalla mennään keinumaan tai muuten vain kävelemme hitaasti.

Muutaman asian vieläkin haluan tehdä eri tavalla, mutta kuin sain kakkoskohdan selkeytettyä, tulin onnellisemmaksi. Eli olet onnellinen, jos se, mitä teet joka päivä, tekee sinut onnelliseksi. Kirjassa on hyvä esimerkki pitkästä työmatkasta, joka stressasi erästä tapausta niin paljon, että ihminen oli valmis ottamaan lopputilin. Ratkaisu oli äänikirjat! Eli mitä fiilistä rutiini tuo, ratkaisee sun oloa. Satunnaiset tekemiset taas eivät ole niin tärkeitä pitkässä juoksussa! Et voi elää lomaa, juhlaa odotellessa tai `viikonloppuna tehdään jotain kivaa`-meiningillä. Vaikka sekin ajatus on hurmaavan kannustava!

Entä mikä on vähiten kivaa päivässä tai viikossa? Milloin tunnet yksinäisyyttä tai surua? Kiireinen aamu? Sunnuntai-ilta? Muuta se rutiini! Esim. heti maanantaille jotain mukavaa! Vaikka Muokkaus-tunti HiMOlla ;) Minulle työviikko tarkoittaa aikataulutettua menoa. Sen takia maanantaina minulla nykyään vain 1 ohjaustunti, jolloin mä tiedän, että aikataulu ei ole ihan kiveen hakattu, joten vähemmän stressiä! Ja asiaan auttaa mukava ryhmä ❤ Vaikka niitä minulla on joka päivä, sen merkitys on silti valtava! HiMOttaremme Riitta joskus tuli studiolle ja sanoi, että `äh koko aamupäivä oli että voi ei`, mutta sitten hän muisti, että pian menisi HiMOlle ja siellä Sveta, Leena muut HiMOttaret, ja olo heti parani. Mulle tämä on NIIIIN tuttu tunne!!!

Eli, älä mene virran mukana – tee omat ratkaisut, päätä prioriteetit itse!

Sitten annoin myös olla. Minulla on ollut pitkän aikaa paineet menestyä yrittäjänä. Ikään kuin ansaitsisin siten oman paikkani tässä maassa. Roomaakaan ei ole rakennettu päivässä – mutta en muistanut siitä.  Rakastan työni. Rakastan. Kun tajusin, että menestyminen voi olla matka/prosessi/pitkäaikainen työ, eikä tulos heti ja nyt, rakastuin yrittäjyyteen uudestaan! Saa nauttia matkasta matkana, ei vain nähtävyydestä sen määränpäässä!

Nykyään teen aikataulut päiväksi, viikoksi, vuodeksi, loman asti jne. Silloin aika ei tunnu enää hiekalta – saan tehtyä konkreettiset asiat, ja löydän uudet tavat lisäämään onnellisuutta ja vähentämään vähemmän kivat jutut!

Tästä ja muista keinoista, eri tavalla ja ajatuksia herättämällä, lisää siis myös valmennuksessa la 18.11.!

Ollaan onnellisia, se on niin helppoa ja niin vaikeata :) Mutta se on mahdollista! Ja se on pääasia.

<3:lla, Sveta

 


26.10.2017, 14:08

Aikataulutettu onni, osa 1

Jonkun ajust think about it 1ikaa sitten oloni oli kuin heräisin painajaiseen – havainnoin, että en ole enää 17v, oma lapseni on pian 17 v. (hän on just täyttänyt 2 v.) ja yleinen ns syvällinen  sanonta ”päivät kuuluu hitaasti, mutta vuodet nopeasti” ei pidä mun kohdalla paikkaansa! Minun päivät kuluvat nopeasti ja vuodet super nopeasti! Niin paljon mitä haluan tehdä, pitää tehdä, olisi mahtava tehdä, kannattaa olla tekemättä, vaikka teen, ja aika juoksee sormien läpi kuin hiekka… Läheisimmät ystävät tietävät, että masennus oli lähellä, tai jopa kosketti minua jo karvaisella haisevalla kouralla…Aloitin aktiivisesti etsiä ratkaisua. Luin mm. Nick Vujicic “Life without limits: inspiration for a ridiculously good life” ja  Regina Brett “God never blinks”. Suosittelen lämpimästi!!! Mahtavat kirjat!

Mutta varsinaisesti muutos lähti käyntiin, kun aloitin valmennuksen Elinan kanssa.
Marraskuussa 18.11. hän on tulossa HiMOlle! Se on se mahtava päivä! 

Silloin sain Elinalta virallisen (ihmeellistä, että olin tarvinnut sellaista, kyllä, mutta mitäs teet?!) luvan elää niin kuin haluan ja tehdä omat valinnat, jotka tekevät minut onnelliseksi. Niin kuin Nick Vujicic sanoo yhdessä videossa: we all looking for hope. Valmennuksen avulla aloin uskoa, että pystyn ja voin olla onnellinen. Ja parasta oli saada kaikki vastaukset ihan itseltä. Elina oli minun majakka, mutta ei Wikipedia tai taikasauva, vaikka sellaisiksi hänet halusin alussa.

Jutut olivat loppujen lopuksi yksinkertaisia: esim. joskus lataan akut ja silloin haluan olla yksin. Vietän vapaa-aikani mielelläni ilman äänekkäitä seurueita – toisin kuin isoin osa minun ystävistä tai perheestä. Heillä on taas suuri tarve vapaalla olla megasosiaalisia. Itse en halua vapaalla rullaluistella/hiihtää/jumpata tai mennä salille. Se ei ole minun vapaa-aikaa :). Sain kuulla paljon moitetta, kun olen erilainen, ja luulin olevani tavallaan viallinen.

Me tehtiin Elinan kanssa elämäkakku (joka yleensä on elämän pizza, hehheh) ja aloitin uuden elämän sen avulla – näin mitä minulla on, mitä haluan, ja mitä tarvitsen. Sain luvan ja kannustusta elää omaa elämääni!

Marraskuussa kun Elina on HiMOlla, mä toivon, että kaikki ketkä mahtuvat sinne valmennukseen, saavat samat ihmevoimat kuin minä joskus. Huomaavat, kuinka paljon heillä on jo hyvää – se on yllättävän voimauttavaa (nykyaikana, kun aina voi olla parempi, terveempi, menestyvämpi, rauhallisempi, energisempi). Tajuavat, mitä eivät halua – ja lopettavat sen tekemisen. Saavat konkreettiset tehtävät, suunnitelmat mitä pitää tehdä, että joka päivä on onnellisin koko elämästä!

Tämä vielä jatkuu… Stay tuned :)

❤:lla, Sveta


24.10.2017, 11:58

Kotispa <3 a´la Sveta!


16.10.2017, 21:20

Avaruusmatka :)

”Uskon että me tarvitsemme sosiaalisesti hyväksyttyjä paikkoja, joissa meidän ei tarvitse vastata puhelimeen tai mihinkään kysymyksiin, ja jossa meidän ei tarvitse sopia kenenkään kanssa yhtään mistään.”
John C. Lilly, rentoutuskellunnan kehittäjä

Haluatko tietää, miltä tuntuu painottomuus? Miltä tuntuu olla tuntematta kehosi painoa? Miltä tuntuu leijua avaruudessa? Float & Relax spassa saat sen kokea!

Floatingtankkeja on käytetty jo vuodesta 1954, kun USA:n kansallinen mielenterveysinstituutti kehitti sen tutkimaan, mitä vaikutuksia tulee olemaan avaruuslennoista pilotteihin. Siitä lähtien sen hyötyjä on dokumentoitu lukuisissa huippuyliopistoissa kuten Harvard, Yale ja Stanford. Mm. Britannian ja Australian olympiajoukkueet käyttävät kelluntatankkia viikoittain palautumisen tehovälineenä ja tuhannet aivan tavalliset ihmiset maailmalla. Nyt on HiMOttarien vuoro!

Floatingkapselin veden suolapitoisuus kannattelee kehoasi, samalla kun voit antaa itsesi rentoutua täysin. Koska vesi on kehosi lämpöistä, niin hetken kelluttuasi tuntoaistisi ei enää löydä kehon ja veden rajaa. Täysi pimeys, hiljaisuus ja painottomuus tuntuu superhyvältä! Alussa päässä vielä pyörii ajatukset ja havainnot, mutta pian on sellainen jännä syvästi rento olo, joka muuttuu lopussa iloiseksi energiaksi!

Miksi kannattaa floatata?

* Parantaa verenkiertoa koko kehossa, myös aivoissa – tuloksena on koko kehoa eheyttävä vaikutus

* Lisää endorfiinien tuotantoa eli suoranaista mielihyvää – ja vähentää ns. stressihormonien tuotantoa

* Saattaa jopa normalisoida verenpainetta, samalla kun hapenkulutus ja sydämen lyöntitiheys alenevat

* Voi auttaa myös selkävaivoista palautumisessa – painottomassa tilassa nikamat ja koko tukiranka pääsee liikkumaan täysin esteettä ja ilman kehonpainon rasitusta (tätä tilaa et koe missään muualla, jollet lähde avaruuslennolle!)

* Poistaa väsymystä, syventää unta, lievittää henkistä ja fyysistä stressiä

* Stimuloi aivojen toimintaa – aivojen vasen ja oikea lohko synkronisoituvat helpommin, tuottaen alpha-, theta- ja jopa delta-aaltoja. Tuloksena mielen selkeyttä ja valppautta, syvää lepoa sekä suurempaa luovuutta.

Tällä kerta olin flotaamassa noin tunnin, ja sen jälkeen oli tunnin hieronta! Ikinä  ennen ei lihakset ole olleet näin pehmeät ja hieronta sen takia niin nautinnollinen <3 Menen uudestaan! Ainakin vielä 10 kertaa, hehheh, tai ihan joka viikko!

HiMOsta saa alennusflyerit 4:lle hengelle (Floating 1 t plus hieronta 1 t -50%!!!!)  ja lisää voit kysyä Svetalta ja Leenalta, HiMOn ensimmäisiltä Floating Avaruuslentäjiltä!

Videolla myös!

<3:lla Sveta

 


12.10.2017, 11:55

Kasvojumppa!

Vain 3 harjoitusta ja saat otsarypyt, nasaali – tai poskirypyt ja roikkuvat posket pois ;)

1. Yllätys-pelästys

2. Ilmapallo

3. Pusu-hymy

Tehkää 10-12 kertaa perässä <3. Tästä toimistopäivä vain paranee, whoop, whoop!

<3:lla, Sveta


2.10.2017, 10:39

Unettomuus

kissa nukkuuKauden alussa studion remontin takia meillä oli todella pitkät päivät. Sellaiset aamusta yöhön klo 1.00 tai 2.00.
Minusta välillä tuntui niin sekavalta ja epätodelliselta, kun lähdin aamulla ja tulin yöllä kotiin. Tiesin, että samassa kämpässä pitää olla minun lisäksi vielä kolme olentoa: mun poika Filip, mun mies Kimmo ja mun kissa Peppi. En nähnyt kunnolla ketään 4 päivään ja yöunet jäivät vähälle. Leenalla oli sama tilanne, vaikka Nastja-mopsi pääsi välillä mukaan.

No, tämän putken lopuksi päätimme käydä Ruoholahden kauppakeskuksessa katsomassa ”jos siellä olisi jotain kivaa studiolle”. Aloitimme sokeripommilla munkkien muodossa Citymarketista ja hissiseikkailun jälkeen (menimme vahingossa Hop Lopiin ensin) pääsimme kalustekauppoihin. Sieltä tarttui mukaan paljon tavaraa: verhot, laatikot, maalit, maljakot, lamput ja yksi hieno alennuksessa oleva pöytä, joka tulisi pukuhuoneeseen. Auto oli parkkeerattu kauemmaksi, joten kävelimme kuin kamelit – kassit niskassa – pitkäääään matkan. Kuvitelkaa meidän kauhu, kun vihdoin pääsimme studion eteen ja mukana oli kaikki paitsi se pöytä…Tätä tekee unettomuus; sinulla on tavallaan edelleen se sama pää ja aivot, mutta kaikki on kuin sumussa. Suomessa unettomuudesta kärsii vajaat 20% aikuisista. Syyt ovat erilaiset flunssasta psyykkisiin ongelmiin asti. Suomessa on olemassa jopa uniliitto, etteivät ihmiset jäisi tämän ongelman kanssa yksin.

Me, jotka tanssimme ja treenaamme miljoonien muiden tehtävien lisäksi, emme saisi unohtaa levon merkitystä. Yöllä keho ja mieli palautuvat. Itse ohjaan välillä todella myöhään tunteja, ja tässä pari vinkkiä, jotka ehkä auttavat muitakin naisia.

1. Jos on syystä tai toisesta pakko hikoilla myöhään, venyttele ehdottomasti ennen nukkumaan menoa. Heti hikitunnin jälkeen venyttely ei rauhoita millään tavalla, mutta kun olet syönyt ja käynyt suihkussa, yksinkertainenkin venyttely paitsi palauttaa lihakset, myös rentouttaa mieltä. Usein juon samalla iltateetä. Sellaista löytyy monesta marketissa ja Life-tyyppisestä kaupasta.

2. Iltaisin yritän välttää facebookissa roikkumista. Siihen hukkuu hurjasti aikaa…

3. En laita päälle kirkkaita valoja.

4. Vältän makeisia. Vaikka suklaata tekee usein mieli – mutta se on usein merkki siitä, etten ole syönyt riittävästi ja energiat ovat vähissä. Tähän hätään auttaa raejuusto banaaneilla tai maustamaton jogurtti hunajalla. Se taitaa olla ainoa hetki, kun taistelen herkkuhimoa vastaan. En voita aina, hehheh.

5. Makuhuoneessa on kiva, kun on viileä, sillä silloin tuntuu mahtavalta kaivautua peiton alle. Luin, että pitää olla myös hyvin pimeätä, mutta itse tykkään, kun katujen valot pikkuisen näkyy.

6. Satuheki :) Lampaiden laskemisen sijaan elän mielessäni omaa satua, hehheh. Ranska, vuosi on 1654, välillä olen kuningatar ja välillä taistelen vallankumouksen puolesta. Jep. Molemmat skenaariot auttavat nukahtamaan. Nukkukaa hyvin, HiMOttaret <3

kissa nukkuu 2


14.9.2017, 11:59

Unten maailma

unien maailmaUnten maailma on jännä ja salaperäinen. Mitä joku uni tarkoittaa? Joskus uni on kiinnostavampi kuin uusin Hollywoodin blockbaster, ja harmittaa herätä. Huomasin, että monet ohjaajamme näkevät unia liittyen työhömme. Ja joskus se ei ole pelkästään unta, vai kunnon painajainen!

Anen uni
Olen esityskeikalla, ja mulla ei ole kaikkia vaatteita päällä. Sitten joku sanoo että on mun vuoro ja musiikki alkaa soimaan… Ja sitten huomaan, että mulla ei ole edes koreo/asu valmiina, mutta mut potkitaan lavalle Ja sitten herään läpimärkänä hiestä …

Emmin uni
Näin unta, että aloin pitämään twerk-tuntia, ja jalkani olivat kuin betonia! En saanut pyllyäni hyllymään, vaikka taistelin henkeni edestä. Yritin vakuuttaa kaikkia, että osaan kyllä, mutta en saanut lantiotani toimimaan. Heräsin hikisenä sängystä ja kokeilin, että pyllyni oli edelleen pehmeä. Huh!

Majan uni
Kerran näin ihanan ihanan unen tanssiworkshopin jälkeen: workshopissa tehtiin lattiatyötä, missä piti ikäänkuin kömpiä, ja yöllä näin unta missä tämä oli minulle luonnollinen tapa liikkua – olin muuttunut isoksi, pehmeäksi tiikeriksi, joka oli todella notkea ja nopea. Upea tunne. Muistan erittäin tarkasti varsinkin mun isot, vahvat ja pehmeät tassut.

Leenan uni
Olin studiolla ja luulin että ohjaisin pian rullaustunnin. Kuulen Svetalta ehkä 5 min ennen tunnin alkua että se onkin Pound-tunti, ei rullaus. Ja huomaan että mulla on vaan mun 1 valkoinen paita, ei – urheilutoppi, jolle kaiken lisäksi juuri kaadan jotain punaista juomaa! Pound alkaa pinkissä salissa ja mä oon tyylikkäästi likaisessa paidassa – ja oon ihan pihalla. Alussa kaikki ovat mukana , mutta kesken tunnin he alkavat tekemään muuta. He istuvat patjoilla, juttelevat kovaa keskenään ja yksi syö sushia!!! Stoppaan musan ja kysyn heiltä että miksi he niin tekevät, treenaamaanhan tässä ollaan tultu. He vastaavat, että on niin huono tunti että heitä ei huvita!

Svetan uni
Näin unta, että meinasin vuokrata uuden pinkkisalin Donald Trumpilta. Kumpi on isompi painajainen: tämä juttu vai remppa studiolla?
Trumpin tila oli täynnä antiikkilipastoja, vaatteita ja kynttilänjalkoja, kuin joku ihme kirpputori. Siivosin kaiken jättisäkeihin ja kiire oli, kun tunnit olivat alkamassa. Diili jäi tekemättä, kun ei ollut hyvää kulkua sisään.Heräsin syke korkealla ja hetken kesti tajuta, että tässä vaiheessa pyjama on ihan ok, en tarvitse vielä jumppatoppia…

unikuvaJa nyt kun nämä on julkaistu, ette varmaan ylläty, kun Leena säikähtää ruoan tuoksua studiolla tai Maja kehrää?