HiMOtar-kortti

HiMOtar 2018 jpg

Tervetuloa HiMOttareksi! HiMOtar-kortilla saat loistavia asiakasetuja ja -tarjouksia HiMO Clubin yhteistyöyrityksiltä.

Saat HiMOtar-korttisi, kun ostat HiMOlta 6 viikon tai pidemmän tuntipaketin. Pyydä kortti studiolla käydessäsi! HiMOtar-kortti on voimassa aina kalenterivuoden ajan.

 

Asiakasedut HiMOtar-kortilla

Asiakasedut päivittyvät sitä mukaan, kun uusia yrityksiä tulee mukaan!

renja_1_pieniRenja Reenpää on hyvinvointivalmentaja, jonka lähestymistapa on käytäntöä ja oivalluksia sopivassa suhteessa. Renja tekee elämän muuttavia yksilövalmennuksia sekä intensiivisiä ja vaikuttavia ryhmävalmennuksia. Erään asiakkaan sanoin: ”Voin lämpimästi suositella Renjaa, sillä hän inspiroi, voimaannuttaa, eikä päästä myöskään liian vähällä.”

Tsekkaa lisää: www.ahaahelsinki.fi

HiMOtaret saavat seuraavan edun: 14.11. alkava Super startti- valmennus -15€ (65€) eli 50 €. Ennakkoilmoittautumisen kautta (voimassa 6.11 saakka) linkki: http://www.ahaahelsinki.fi/prebook
Ja kaikista yksityisvalmennuksista -10 % alennusta-  voimassa loppuvuoden 2016!

 

 

 

raggarimorsian

Vinkki, vinkki!
Jos mielessäsi on jotain muuta kuin ihan perinteiset/jo nähty 100 kertaa/ei-keksitty mitään muuta- polttarit, kannattaa tsekata HiMOn yhteistyökumppanin Raggarimorsiamen nettisivut!
Olemme ylpeitä ja tohkeissaan tästä yhteistyöstä!
Stay tuned, tulossa kivoja juttuja sen merkeissä!

Check this out http://raggarimorsian.fi!

 

 

Pin-Up Garage Color 1050x850

Pin-Up Garage – If you think money cant’s buy happiness you obviously don’t know where to shop!

Pin-Up Garage on ihastuttava vintage-, pin-up- ja burlesquetyylinen boutique Helsingin sydämessä. Valikoimassa on naiselliset ja kauniit vaatteet, alusvaatteet, kengät, asusteet ja meikit joilla hurmaat kaikki.  Asiantunteva palvelu tulee kaupan päälle.

Pin-Up Garagelta saa myös stailausopalvelun. Stylistit tekevät ajanvarauksesta upeat vintage-tyyliset kampaukset ja meikit juhlaan ja arkeen.

PinMeUp Photography on Pin-Up Garagen tyylikäs pin-up kuvaamo, jossa pääset hemmoteltavaksi. Luomme Sinulle upean tyylin, josta muistoksesi jää kauniit valokuvat. Pin-up, burlesque, vintage, toteutamme toiveidesi tyylin asiantuntevasti. Suosittu myös polttariryhmien keskuudessa sekä toivottu lahjaidea!

HiMOtar-kortilla -5 % ostoksista!

 

karma logo

Karmashop  on Suomen ensimmäinen reilun kaupan muotiin sekä ekologisiinmateriaaleihin erikoistunut vaatekauppa verkossa.

HiMOtarien etu pääsee käyttämään aktivoimalla ostoskorissa alekoodin ”HIMO”.

YläkertaKauneushoitola Yläkerta sijaitsee Helsingin keskustassa Simonkadulla, kuudennessa kerroksessa. Hoitola on tunnelmaltaan kodikas, olet tervetullut sellaisena kuin olet.

Tarjolla kasvo-, jalka-, ja käsihoitoja, ripsienpidennyksiä ja sokerointia -10% HiMOtar-kortilla. Anna itsellesi hetki aikaa ja tule hemmoteltavaksi!

.

pinkki paplariPinkki Paplari ♥

Stenbäckinkatu 10 (Taka-Töölö)
p. 044 058 4001
Ajanvaraukset vain puhelimitse
parturi.kampaamo (at) pinkkipaplari.fi
http://www.pinkkipaplari.fi/

Pinkki Paplari tarjoaa hius- ja meikkipalveluja hyvällä fiiliksellä persoonallisessa liikkeessä Taka-Töölössä. Perinteisten hius- ja meikkipalvelujen lisäksi erikoisalanaovat vintage-kampaukset, eko-kampaamopalvelut sekä hiuslisäkkeet ja pidennykset. Tarjonnassa meikkipalveluja häämeikistä drag-meikkiin ja maskeeraukseen. Tarjolla on myös hiuspohjahoitoja luonnonaineilla, intialaista päähierontaa, amerikkalaista parranajoa sekä tietysti ripsien ja kulmien värjäystä.

 

logo_zenails_web_400HiMOtar-kortilla -15 % kaikista palveluista!
Kynsistudio Zenails on täyden palvelun kynsistudio Katajanokalla. Tarjolla mm. laadukkaat LCN geelikynnet, geelilakkaukset, käsi- ja jalkahoidot sekä kynsikoristelut. Myynnissä myös korkealaatuiset LCN hoitotuotteet. Sinua palvelee dipl.kynsimuotoilija Linda Laaksonen joka on erikoistunut kynsikoristeluihin. Kynsistudio Zenails, Luotsikatu 3, Helsinki,
puh. 045-209 4252

T-Optik
HiMOtar-kortilla 100 € alennus silmälasipaketista ostaessasi kehyksen ja linssit, ja piilolaseista 1 lisäkuukauden linssit tutkimusmaksun hinnalla.

T-Optikista saa kaikki optikko- ja silmälääkäripalvelut. T-Optik edustaa seuraavia tuotemerkkejä: Alain Mikli, Philippe Starck, Cazal, Tom Ford, Lindberg, l.a. Eyeworks, BAusch & Lomb ja Hoya. Lisäksi aitoja vintage-kehyksiä, yksittäiskappaleita ja harvinaisuuksia.


bf_pieni_logo_ja_shoppingBoutique Freda
Shoppailupäivä tulossa – tsekkaa tapahtumat!
Buotique Freda sijaitsee HiMOn studion lähellä Frederikinkadulla, ja valikoimasta löytyvät fantastiset kengät, tyylikkäät laukut ja silkinpehmeät nahkakäsineet.

 

 

 

Piruetti Yrjönkatu
HiMOtar-kortilla -10% normaalihintaisista tuotteista.

Piruetista löydät muun muassa tanssitarvikkeet ja -asut, luistelupuvut, voimistelupuvut ja -välineet sekä laadukkaat asut liikuntaan. Shoppailupäivä tulossa! 

 

Hyvinvointi Sulo Oy 

SULO, HiMO ClubSulo on ihonhoitoon ja hierontaan keskittynyt unisex-hoitola, joka tarjoaa hyvinvointia ja hemmottelua hyvällä mielellä ja ammattitaidolle. Arjettomia hetkiä keskelle arkea!
HiMOtar-korttilla hierontaa -10% listahinnoista.
Sokerointia -10% listahinnoista.
Nimue ihonhoitotuotteet -10% listahinnoista.
Mannerheimintie 120, p. 040 124 21 11
Tervetuloa!