Snowflake gifSnowflake gifSnowflake gif

Joulukuussa HiMO juhlistaa talven taikaa ja koko studio muuttuu Joulumaaksi 1.12.- 15.12.!

SantaLauantaina 1.12. glögitarjoilua, pipareita ja tähtiohjaajien johdolla tanssit ja treenit:

12.30 SKiNNY jenas workout Xmas special, Leena & Sveta
13.15 Burleskitanssi Surprise for Santa, Ane
14.30 Bellydance,  Sebastian
15.30 Zumba, Welinton

Ilmoittaudu TÄSTÄ, yhden tunnin hinta on 10€, kahden ja 18€!

Leena ja Ane on HiMOn omat super ohjaajat, mutta vieraana tällä kerta ovat Welinton ja Sebastian. Molemmat ovat hyvin tunnettuja ja suosittuja ohjaajia. Helsinki, Espoo ja Vantaa – satoja ihmisiä fanita heitä ja nyt myös HiMOttarilla on mahdollisuus tutustua näihin huippu-ammattilaisiin!

Lauantaina 1.12. alkaa myös Ennakkoilmoittautuminen ensi kaudelle ja luvassa huikeat alennukset, whoop, whoop!

Ane

SKiNNY jeans workout Xmas special: Joulumaa alkaa HiMOn omalla luomuksella! Parhaat joulubiisit, parhaat SKiNNY jeans-moovit ja hiki lentämään! Leena on ohjauspuikoissa ja Sveta taustavahvistuksena sekä takapiruna: nämä kyykyt ja nämä vatsaharjoitukset antavat uuden merkityksen joulun taialle! Tunti on la 1.12. klo 12.30-13.15, hinta 10€, ilmoittaudu TÄSTÄ!

Burleskitanssi – Surprise for Santa on tunnin workshop, jossa tiivistyy sensuaalisuus, huumori, showgirl-asenne ja joulun tunnelma!

Workshopin aikana harjoitellaan hauska, jouluhenkinen koreografia sekä treenataan showgirl-asentoja ja boa(puuhka)työskentelyä. Ota oma pitkä villahuivi mukaan, käytetään sitä boana! Burleskitanssi Surprise for Santa- workhopissa saa ja kannattaa pukeutua teeman mukaisesti! Kaiva siis omat naiselliset jouluasusteesi ja ilmoittaudu mukaan joulun hauskimpaan ja naisellisimpaan workshoppiin Anen johdolla! Tunti on la 1.12. klo 13.15-14.30, hinta 10€, ilmoittaudu TÄSTÄ!

BellyWelintondance Sebastianin johdolla on ensi- illassa HiMOssa la 1.12.!
Klassisen Bellydancen ohjaajana toimii todella suosittu ja lahjakas Sebastian. Sebastian on pitkän kokemuksen omaava tanssi- ja ryhmäliikunnanopettaja, ja työskentelee ohjauksen parissa ympäri pääkaupunkiseutua. Asiakkaat muistavat Sebastianin aina hänen iloisuutensa ja lämpimän asenteensa vuoksi ammattitaidon ohella. Monet ihmetellee, kuinka mies pystyy ohjaamaan Bellydancea niin hyvin, mutta totta se on, tule itse testaamaan! Takaamme, ettet lähde tältä tunnilta upealla fiiliksellä! Bellydance on hauska ja tehokas tapa parantaa kehonhallintaa ja koordinaatiota. Laji on hyväksi selälle ja tukee monia tanssilajeja, esim. Burleskitanssia. Tunneilla opit sulavaa liikkumista ja kehostasi tulee esiin täysin uusia puolia! Tunti on la 1.12. klo 14.30-15.30, hinta 10€, ilmoittaudu TÄSTÄ!

Zumban ohjaa Welinton! Hän on tunnettu hauskalta opetustyyliltä: hän opettaa, laulaa, itse tanssii täysillä! Wellu on kotoisin Dominikaanisesta tasavallasta ja on tanssinut sekä opettanut tanssia koko elämänsä kotimaassa ja jo useampia vuosia Suomessa. Hänen tunnit ovat tehokkaat, hauskat ja iloa täynnä. Sinun on pakko tulla tutustumaan Welluun ja hänen Zumbaan – suosittelemme lämpimästi! Tunti on la 1.12. klo 15.30-16.15, hinta 10€, ilmoittaudu TÄSTÄ!

Lauantaina 8.12. on naisellisuuden aika: Anjan johdolla on Xmas Heels tunti!

Gyf kengätXmas Heels la 8.12. klo 13.15-14.45
Ohjaaja: Anja
Hinta: 21€ (HUOM! Kuukausikortilla -50%)
Ilmoittaudu TÄSTÄ!

Tule hakemaan itsellesi lisää itseluottamusta, voimaantumaan ja pitämään hauskaa korkkarit jalassa! Tällä tunnilla harjoitellaan oman kehon keskustan löytämistä myös koroilla liikkuessa. Teemme harjoituksia linjauksen ja kävelyn kehittämiseksi ja pääset haastamaan itsesi myös koreografiaa opetellen. Tällä Heels -tiiviskurssilla otetaan vaikutteita niin dancehall queen stylesta, twerkistä kuin hiphopista. Korkkareiden tulee olla tukevat, remmillä tai nilkkurimalliset, niin ettei kantapää pääse nousemaan. Valitse korkeus sen mukaan, että sinulla on mukava liikkua. Osallistuminen ei vaadi aiempaa tanssikokemusta. Tiiviskurssilla on avoin taso ja ikäraja 18 -vuotta.

Opettajasta: Anja on aloittanut tanssimisen kilpatanssista, josta siirtynyt katutanssien pariin 13 -vuoden jälkeen. Tanssi -ja kilpailukokemusta katulajeista, joista lähimpänä sydäntä ovat dancehall, hiphop ja twerk on kertynyt jo 10 -vuotta. Tanssin harjoittelun ohella Anja on esiintynyt erilaisissa tapahtumissa, tanssiproduktoissa ja artistien kanssa. Tanssin opettamisen lisäksi Anja on ammatiltaan fysioterapeutti, joka tekee työtä aina pieni pilke silmäkulmassa.

La 8.12. Ennakkoilmoittautuminen jatkuu, hyvät alennukset luvassa, mutta älä missaa 1.12. HUIKEAT alennukset!

Lauantaina 15.12. joulumaa twerkkaa täysillä!

Polttareiden kuningatar Henriika ohjaa Xmas Twerk It!- tuntia afrikan auringon voimalla – Henriika vietti vapaaehtoistöissä koko syksyn Aasiassa ja nyt hän on back – tule, ihastu, twerkkaa, hikoile ja herkuttele meidän kanssa!

Xmas Twerk It! la 15.12. klo 13.15-14.30
Ohjaaja: Henriika
Hinta: 18€ (HUOM! Kuukausikortilla -50%)
Ilmoittaudu TÄSTÄ!

La 15.12. Ennakkoilmoittautuminen jatkuu, viimeisiä paikkoja viedään ja tuntuvat tarjoukset voimassa enää klo 24:00 asti!