Pound®

Pound® – Rockout. Workout!

pound-1Ole rocktähti! Pound® on Amerikasta Suomeen rantautunut uutuus; tunnilla yhdistyy hurmaava liike ja rummutus!
Pound®- tunnin erikoisuus ovat Ripstix®- rumputikut, jotka on kehitetty erityisesti liikkumista varten luomaan tunnille ainutaatuisen tunnelman. Sen sijaan, että kuuntelisit musiikkia ja rytmiä, sinä olet yhtä sen kanssa! Useat tutkimukset ovat todenneet rummutuksen mm. vilkastuttavan aivotoimintoja, vähentävän stressiä ja piristävän mieltä! Mukaansa vievä rytmin ja äänen tuotto vie mukanaan, ja 45 minuutin treeni on ohi hetkessä.
Pound®- tunti koostuu 2-4 minuutin pituisista kappaleista, jotka on tarkasti suunniteltu intervallin periaatteiden mukaan. Tunti on intervallitreeni, joka vahvistaa sydäntä ja parantaa koordinaatiota, voimaa sekä ketteryyttä.

Kokonaisvaltaiset liikkeet, hypyt ja pilateksesta vaikutteita saanut harjoittelu vahvistavat sydäntä ja parantavat koordinaatiota, voimaa sekä ketteryyttä. Tunnilla aktivoimme monipuolisesti koko kehon lihaksistoa – myös vähemmän käytettyjä lihaksia! Hauska musiikki ja kokonaisvaltainen toiminta vie mukanaan, etkä tule ajatelleeksi ajankulua!

Pound® sopii kaikille, sinulla ei tarvitse olla kokemusta musiikista tai intervallitreenauksesta. Tunnilla käytettävät liikkeet ovat helposti muokattavissa eri kuntotasoille. Pound®- tunnilla pääset irroittelemaan ja rockaamaan 110- prosenttisesti, ja voit jopa jäädä koukkuun!

 

[easychart type=”horizbar” height=”50″ title=”Pound®-matriisi” groupnames=”HiMO-indeksi” groupcolors=”f05587, f05587, f05587″ valuenames=”Tanssia, Treeniä, Jäätävän hyvä!” group1values=”50,75,100″]

Meneillään olevat ja tulevat tunnit: Aikataulut.
Ilmoittautumiset tunneille ja lisätiedot: Ilmoittaudu.

Uniikki tapa liikkua