HiMO Club sai alkunsa (kuten nimikin kertoo!) intohimosta tanssiin ja treeniin. Meillä oli haave tasokkaasta ja yksilöllisestä tanssi- ja treenistudiosta naisille, jossa olisi takuuvarmasti laadukkaat tunnit ja yhdessä liikkumisen fiilis. Haave johti tositoimiin ja keväästä 2011 lähtien HiMO Club on ollut Helsingin pinkein, energisin ja pippurisin tanssi- ja treenistudio!

Haluamme tarjota asiakkaillemme upeita elämyksiä ja uskomme vahvasti, että tanssi- ja treenituntien valikoimasta löytyy ihan jokaiselle naiselle se ikioma laji, sekä himoliikkujille useampiakin lajeja. HiMO Clubin käytössä on uniikki matriisi, jonka avulla löydät helposti juuri sinulle sopivan tunnin.

Kiireinen elämänmeno ja stressaava työ verottavat jaksamista. HiMO Club tuo hyvän olon ja terveen mielen – HiMO Club auttaa jaksamaan! Tutustu tarkemmin toimintafilosofiaamme sivulle Liikunta ja Hyvinvointi.

HiMOn selkäranka on ohjaajamme ja HiMOssa pidetään tärkeänä sitä, että ohjaajat viihtyvät työssään ja saavat noudattaa kutsumustaan. Ohjaajat ovat starojamme: jäätävän hyviä liikunnan ammattilaisia, joilla on kyky ja halu kohdata jokainen asiakas yksilönä. Ohjaajamme antavat asiakkaillemme sen, mitä nämä ovat tulleet hakemaan – ja enemmänkin!

HiMOn sydän on ihanat asiakkaamme, joille toivomme hyviä fiiliksiä tunneillamme ja HiMO-yhteisössä! Lämpimästi tervetuloa mukaan HiMO-jengiin!

Ihanien asiakkaidemme sanomaa:

”Yksinkertaisesti: tunnit palauttivat jälleen intohimon tanssiin, joka oli ollut kadoksissa useamman vuoden. Kiitos!”
”HiMO Clubille on aina mukava tulla, tunnelma on tiivis ja positiivinen. Olipa onni, että tällainen paikka löytyi!”
”HiMO Clubilla on ihana ilmapiiri. Myös sisustus saa kiitosta.”
”Kaiken kaikkiaan oikein hyvä tanssisali, ja tunnelmahan on aivan omaa luokkaansa, kiitos siitä mukavat ihmiset!”
”Oli ihana aloittaa tunnit tammikuussa ja nähdä pipareita tarjottavan tiskillä. ”