Ohjaajat

Sveta2Svetlana ”Sveta” Pihlman

”Sveta on sydämellinen tanssinopettaja!”

Svetlana Pihlman on koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja diplomi-tanssinopettaja. Hänellä on 14 vuoden kokemus liikunnanohjaajan ja tanssinopettajan töistä Suomessa, Kreikassa, Virossa, USA:ssa ja Espanjassa. Svetlana on tunnettu ja arvostettu ohjaaja sekä ohjaajien kouluttaja, joka on toiminut liikunta-alan kansainvälisissä konventioissa kouluttajana. Hän on myös Suomen ensimmäinen ja ainoa PILOXING® Master Trainer. Svetlana on rautainen liikunnan ammattilainen, jonka tehokkailla tunneilla on aivan ihana tunnelma! Hänen aurinkoinen ja pirteä olemuksensa tarttuu ja motivoi nauttimaan liikkeistä ja hikoilusta tunneilla sekä herkuista ja elämästä salien ulkopuolella! Sveta on HiMO Clubin perustaja ja toimitusjohtaja.

 

AneAne ”Pepper Sparkles” Orue-Etxebarria

Ane on ravistellut kimallepölyä lavoille Suomessa ja ulkomailla vuodesta 2009 lähtien. Burleskin lisäksi hän hallitsee Tribal Fusion -vatsatanssin eri tekniikat. Hän on myös vintageasiantuntija, joka erikoistunut 1910- ja 1920-lukujen pukuihin ja estetiikkaan. Anella on tarjottavanaan laaja paletti eri tietoja ja ohjausta, mutta vatsatanssitekniikoihin ja lihastenhallintaan perustuvat tunnit ovat keränneet erityistä kiitosta ympäri Suomen. Hän on suomalaisen burleskin art deco -primadonna! Opetuskielinä suomi, englanti, espanja ja baski (whoop, whoop!).  Anesta lisätietoja osoitteesta: www.peppersparkles.com

 

 

 

Anja_HiMO_dancehallAnja Raatikainen

Anja on fysioterapeutti ja tanssija. Hänellä on kokemus-, valmennus- ja kilpailupohja tanssiurheilusta sekä katutansseista (lajeina mm. hiphop ja dancehall). Vapaa-aikana Anja pyrkii kehittämään itseään, omaa kehoa ja hyvinvointiaan kuunnellen.

Ohjaajana Anja pyrkii viemään asiakkaita määrätietoisesti eteenpäin. Hän lupaa ylittää omat rajansa, jotta kaikki muutkin uskaltaisivat testata omia rajamuureja. Yhdessä koetaan laaja tunnekirjo ja opitaan ilmaisemaan tunteita luontevasti. Anjalle tärkeää on, että jokainen löytää oman kehonsa rytmit, ja oppii luonnollisen tavan liikkua ja käyttää kehoaa. Tärkeää arvostus omaa kehoa kohtaan ja omien vahvuuksien tiedostaminen.

 

Emmi_HiMO

Emmi Heimola

Emmi Heimola on vantaalainen tanssija ja tanssinopettaja, joka ohjaa viikoittain useita täyteen myytyjä tanssitunteja pääkaupunkiseudulla. Emmi opettaa seksikästä ja sähäkkää reggaetonia sekä voimakasta ja asennetta täynnä olevaa twerkkausta. Vankkaa esiintymiskokemusta on karttunut erilaisista klubitapahtumista, messuista sekä kilpailuista.

Opettajana Emmi pyrkii siihen, että kaikki saisivat onnistumisen tunteita tanssista ja löytäisivät itsestään ja kehostaan uusia puolia, samalla kun kunto ja itsevarmuus kasvavat.

Omaan tyyliinsä Emmi on saanut vaikutteita reggaetonista, twerkkausesta, hip hopista sekä dancehallista. Tämän asennemimmin genrerajoja rikkovasta showsta ei rytinää puutu!

 

IMG_0878Erja Huttunen

Erjalla on useiden vuosien kokemus charlestonin ja muiden swing tanssilajien opettajana.
Swing tanssit hurmasivat Erjan jo yli 10 vuotta sitten ja hän onkin hankkinut oppia tanssitapahtumissa ympäri maailmaa.

Erja keskittyy tunneilla erityisesti tanssitekniikkaan ja itseilmaisuun. Jokainen saa tuoda tanssiin oman tyylinsä ja elämäntarinansa.
Tanssinopettajana Erja on rento ja kannustava, jonka tunneilta jokainen lähtee voittajana.

 

 

Hanna_Nia_tanssiHanna Uusiprosi

Hanna on vuosien varrella harrastanut monia erilaisia liikuntamuotoja ja musiikki on aina ollut mukana tärkeänä osana liikuntaa. Niasta Hanna on löytänyt ihan täydellisen tavan liikkua ja pitää huolta terveydestään. Musiikin ja liikkeen yhdistäminen, oman kehon kunnioittaminen sekä kokonaisvaltaisen terveyden luominen ovat asioita, joita Hanna ihan erityisesti Nia-harjoituksessa arvostaa. Hanna on koulutettu Nia Blue Belt Teacher, Move IT Teacher sekä RYT-200 joogaohjaaja. Ohjaajana Hanna haluaa johdatella tanssijoita parempaan kehotuntemukseen, läsnäoloon ja liikkumisen iloon sekä pidemmällä tähtäimellä myös siihen, että hyvä olo saa enemmän ja enemmän tilaa myös tunnilla kävijän arjessa.

http://hannauusiprosi.wixsite.com/niasite

 

Jenni_ HiMO_ClubJenni Virtanen

Jenni on harrastanut aktiivisesti niin lattaritansseja, reggaetonia kuin salsaakin. Vuonna 2011 dancehallin rytmi ja koko kulttuuri tanssin taustalla imi mukaansa. Jenni tanssii ja esiintyy Unleash Crew- tanssiryhmässä ja käy sännöllisesti Jamaikalla opettelemassa dancehallin uusia tuulia. Jenni pyrkii olemaan mahdollisimman monipuolinen tanssija, ja lattareiden ja dancehallin lisäksi opiskelee street- ja jazz-lajeja. Tanssijana hänelle on tärkeää itseilmaisu ja intohimon välittyminen tanssin kautta. Tunneilla korostuu tanssin ilo, ei otsa kurtussa treenaaminen. Hauskanpito ja oman luonnollisen liikekielen löytäminen ovat tärkeimmät jutut Jennin tunneilla, eikä hän usko ”oikeaan” tai ”väärään” tapaan tanssia.

 

Johanna_balletone_bollywoodJohanna Häkkinen

Johanna on sympaattinen ja huumorintajuinentanssimaailman huippu-ammattilainen.
Hän on on esiintynyt showtanssiryhmissä ja suoritti lukionsa osittain Silja Linen risteilyaluksilta esiintymistyön ohessa.
Showtanssi, jazz, hip hop, baletti, lattarit- you named it – näin laaja on Johannan tanssitausta ja osaaminen.
Hänen bollywood-henkinen koreografiansa ovat saavuttaneet jopa mitalisijoja showtanssin SM-kilpailuissa!
Opettajana Johanna saa paljon faneja kannustavan ohjaustyylin takia. Selkeä opetustyyli, positiivinen asenne ja hikinen meininki – nämä kaikki on mistä hänen tunnit tunnetaan!

 

kuva[2]Karoliina ”Karo” Kotilainen

Karoliina ”Karo” on tanssiuransa aikana tanssinut monia eri lajeja ja keskittynyt erityisesti latinalaistansseihin. Tanssia hän on opiskellut Kuubassa ja New Yorkissa. Karo on esiintynyt eri tanssiryhmissä aina Finlandia talosta New Yorkiin ja Karibialle asti. Tällä hetkellä Karo keskittyy  kilpatanssiin ja kilpailee aktiivisesti parinsa kanssa sekä esiintyy reggaeton-duo ”The Riotissa”, joka on mm. voittanut hopeaa Latino Show SM-kisoissa 2014″. Opettajana Karo pyrkii olemaan innostava ja haluaa, että tunneilla myös opitaan ja kehitytään huumoria unohtamatta.

 

 

 

kirsi_kannas_pinkkitaustaKirsi Kannas

Kirsi on flamencotanssinopettaja, koreografi ja Dance RUMBITAN® kehittäjä. Hän on opiskellut flamencotanssia muun muassa Madridin Amor de Dios –koulussa useita kertoja vuodesta 1993 lähtien.
Dance RUMBITA® on Kirsin luoma ilmaisuvoimainen tanssimuoto, jonka juuret ovat flamencotanssissa. Se on kuitenkin eriytynyt jo omaksi tanssilajikseen ja saanut oman musiikkinsa. Kirsi on tehnyt koreografiat muun muassa menestysmusikaaliin ”Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen” ja operettiin ”Luxemburgin kreivi”. Parhaillaan hän on espanjalaisen barokkioopperan työryhmässä yhdessä mm. Waltteri Torikan kanssa. Kirsi on tehnyt lukuisia menestyneitä kilpailukoreografioita sekä flamenco- että rumbita-oppilailleen. Opettajana Kirsi on erittäin pedagoginen. Hän haluaa, että jokainen oppilas kehittyy ja oppii, ja laittaa joka tunti itsensä likoon tämän vuoksi! Kirsin tunnit ovat tehokkaita, taiteellisia ja täynnä tanssin iloa! Lue lisää: www.kirsikannas.fi

 

LauraLaura ”Laukki” Kuvaja

Laukki on kansainvälisen tason tanssija ja opettaja, jonka mielestä tanssin pitää ilmentää tunteita ja olla hauskaa! Laukki on opettanut ja esiintynyt eri kokoonpanoissa Islannissa, Intiassa, Ruotsissa ja Suomessa. Tanssihistoriasta kandidaatin työnsä kirjoittanut Laukki on erikoistunut 20-60-luvun amerikkalaiseen jazziin, steppiin ja showtanssiin ja on saanut tanssioppinsa suoraan vanhoilta Hollywood-legendoilta, kuten Mabel Leeltä, Sugar Sullivanilta, Barbara Billupsilta ja Chester Whitmorelta! Laukki keskittyy tunneilla riemuisiin ja dramaattisiin Hollywood-klassikoihin, joista ei puutu huumoria tai luonnetta!
HiMOttarien kommentteja Laukin tunneista:” Minulla on yli kymmenen vuotta ollut tapana ahdistua tanssitunneilla lajista riippumatta, kun joudun kohtaaman sen, etten synnynnäisesti osaa ihan kaikkea! Täällä olen vihdoin päässyyt traumoista yli!”

 

LeenaLeena Turkki

Liikunta on yksi Leenan suurista intoHiMOista, ja kokemusta on kertynyt eri tanssilajien lisäksi myös itsepuolustuslajeista ja ryhmälliikunnasta. Peruskoulutukseltaan Leena on luokanopettaja ja lastentarhanopettaja, ja nykyään hän tekee HIMOn ohella myös väitöskirjaa työyhteisöjen vuorovaikutuksesta. Leena on kouluttautunut mm. PILOXING-, PILOXING Barre-, POUND- sekä pilatesrullauksen ohjaajaksi. Suomessa tällä hetkellä on kaksi PILOXING Elite-ohjaajaa ja Leena on toinen heistä!

Leena on vauhdikas ohjaaja, joka tykkää kannustaa ihmiset ylittämään omia rajojaan! Liikunnan hauskuutta unohtamatta, siitä kaiken tulee lähteä!

 

 

 

Maja2Maja Andersson

Itämainen tanssi vei Majan sydämen jo vuosia sitten, mutta viime aikoina hänen kiinnostus on kääntynyt yhä enemmän itämaisen tanssin ”pimeään puoleen” – tribaltanssiin. Majalla on voimakas halu kehittyä ja hän käy säännöllisesti eri opettajien kursseilla, niin kotimaassa kun ulkomaillakin. Opettajana Majalle tärkeintä on tanssin ilo, jota hän haluaa välittää kaikille! Ja kun hänen tunneilla vallitsee kannustava ilmapiiri, tanssiminen on helppoa ja kaunista!

 

 

 

 

 

MariaMaria Prokhorova

Maria aloitti tanssielämän jo 7-vuotiaana klassisella balettilla Petroskoin taidekoulussa Venäjällä. Asteittain hänen kiinnostus tanssista taiteenlajina siirtyi baletista nykytanssiin ja improvisaatioon. Maria tuli Suomeen opiskelemaan Teatterikorkeakouluun ja valmistui  tanssitaiteen kandidaatiksi vuonna 2011. Valmistumisen jälkeen  hän on jatkanut taitelijan työtä ja tanssin opettamista Suomessa. ”Tanssi on sekä kovaa fyysista että henkistä työtä, mutta eniten korostuu ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Olen kiinnostunut nykytanssista tekniikkana, koska se avaa orgaanisen liikkeen rajattomia mahdollisuuksia. Tanssitunneillani painotan, että on tärkeä käydä dialogia oman kehon kanssa. Tällainen dialogi tuo iloa ja onnellisuutta tanssiin.”

 

 

Milsse_HiMOMilsse Tapojärvi

Milsse on hyvinvointiohjaaja, kehoterapeutti, tanssinopettaja ja liikunnanohjaaja.
Hän on energinen, positiivinen, kannustava ja ammattitaitoinen ihmisten liikuttaja.
Milssen intoHiMOn kohteena on kehon ja mielen toiminta, ravitsemus ja henkinen kehitys. Milssen tunneilla hymy on herkässä ja hiki lentää! Ohjausrepertuaariin on mm. Hydrobic, Somatic Stretching, Zumba, FolkJam ja PILOXING® – tunnit! Opettajana hänen mottonsa on: ”Haluan auttaa sinua voimaan paremmin kehossasi, olipa sitten kyse painonhallinnasta, stressin purkamisesta, liikunnan ilon tai omien voimavarojesi löytämisestä”.

 

 

 

kuvaPetra ”Bettie Blackheart” Innanen

”Petra tietää varmaan ihan kaiken burleskista mitä tiedettävää on!
”Petran tunnit on NIIN kokonaisvaltaisia, tehokasta liikuntaa ja ennenkaikkea loisteliasta asennetta ja hyvää mieltä! ”
”Petra on kiva ohjaaja ja tunnilla on hauskaa ja pilkettä silmäkulmassa.”

Petra Innanen aka Bettie Blackheart on ollut eturivin burleskinimiä Suomessa ja ulkomailla jo vuodesta 2007. Hän on Helsinki Burlesque Festivalin ja Burleskinstituutin perustaja, Burleskitanssin toinen kehittäjistä sekä arvostettu tapahtumatuottaja, jonka ansiosta burleski on saanut vahvan jalansijan Suomessa. Tulitasseleiden kuningatar tekee vuosittain useita esiintymismatkoja ulkomaille ja on urallaan esiintynyt estradeilla mm. Italiassa, USAssa, Virossa ja Ranskassa. Burleskiopettajana Petra on toiminut jo usean vuoden ajan ja on jakanut lukuisille oppilaille laajaa tietämystään burleskin eri aikakausista ja tyyleistä. Lisäksi opetuskokemusta on kerääntynyt parinkymmenen vuoden ajalta kuvataideopetuksen parista, joka on Petran toinen ammatti ja intohimo. Petra on kannustava ja rohkaiseva opettaja, joka tunneilla hän pyrkii tuomaan jokaisen oppilaan parhaimmat puolet esiin!

Sanna1Sanna ”Sandy Jungle” Utunen

”Tattooed Lady Straight from the Helsinki Asphalt Jungle”

Sanna on Burleskitanssin opettaja ja myös esiintyy sekä soolona että ryhmässä Thee Dizzy Daisies. Erityisosaamisena viuhkatanssi ja go-go tanssi. Tyylikäs Sanna on opettajana  innostava ja lempeä, mutta osaa myös kannustaa seuraavaan korkeampaan tasoon liikkeessä kuin liikkeessä.

Lisätietoja Sannasta: www.sandyjungle.com/

 

 

 

 

Tuuli Viri

Tuuli  on liikuntaa ja tanssia rakastava ryhmäliikunnanohjaaja, PT ja osteopatiaopiskelija. Tuuli on suosittu ja superammattimainen ohjaaja, joka puristaa kaikki mehut pihalle tarvittaessa ja kannustaa loppuun asti niin, että jokainen voittaa itsensä ja koko maailman!

Kevätkaudella 2018 Tuulin löytää ohjaamassa uutta kokonaisvaltaisesti kehittävää YOGAFUNCia ja iki-hykerryttävää Zumbaa. Tuulin tunnit ovat täynnä hikoilua, nauruun purskähtelyä ja jorausta.

Veera2Veera ”Belle” Viitala

Taitava ja monipuolinen Veera opettaa HiMOlla mm. Dancehall Fever-tunteja. Veeralla on laaja tanssitausta lattareista hiphoppiin, ja dancehallia hän on tanssinut vuodesta 2009. Dancehallin kotimaassa Jamaikalla Veera käy vuosittain treenaamassa huippujen kanssa ammattitaidon kehittämiseksi. Veera esiintyy ja tanssii Suomen mestaruuden 2015  voittaneessa dancehall-tanssiryhmässä Unleash crew. Veeran tuntien motto on Dancehall & good vibes! Tunneilla keskitytään dancehall-liikkeiden lisäksi tanssin ilmaisullisuuteen ja flowhun,  vartalonkäyttöön sekä oman tyylin muotoutumiseen. Koreografiat ovat vahvoja ja mukaansatempaavia, joissa musiikkia ilmaistaan rytmin, iskujen ja sanojen kautta. Tunneilla tehdään monipuolista dancehallia: uutta ja vanhaa, sekä mimmityyliä että unisex-liikkeitä.