HiMOn sisäpiirikirjeessä kaikki uusi ja ihana! Tilaa HiMOttarien uutisia tästä!
Postia tulee sähköisesti 1-2 kertaa kuukaudessa. Siinä on mm.tarjouksia, arvontoja ja muuta kivaa!

29.10., 1

29.10., 1

29.10., 1

29.10., 1

TULOSSA:

Mahtavat tiiviskurssit – treenaa, tanssi, nauti in da HiMO Club!

 

Joulukuun 2017 ilmaiset tunnit – tsekkaa tästä!

 

 

 

Menneitä tapahtumia:

Urban QueenUrban Queen on asennetta täynnä oleva ja räväkkä fuusiotanssitunti, jolla yhdistellään eri tanssityylejä kuten hip hop, twerk, reggaeton ja dancehall.
Tunnilla tehdään vauhdikkaita koreografioita ja musiikkina soi tietysti parhaat hip hop-, rap- ja r&b-biisit.
Tunti koostuu alkulämmittelystä, tekniikkaosuudesta sekä koreografiasta.
Vauhdikkaasta menosta vastaa HiMOn supersuosittu tähtiohjaaja Emmi (kuva by Laura Karppanen).

Urban Queen ti 7.11. & 14.11. klo 19.15 
Ohjaaja: Emmi
Hinta: 26€
TÄYNNÄ!

 

 

 

Lauantai 18.marraskuuta on huippupäivä HiMOssa!

Meillä on ihanat vieraat, cava-testing, elämänkakku-tarjoilu ja voimauttava valmennus by Psykologipalvelu Auvoinen!

Aloitetaan klo 14.30, ja lopetetaan klo 18.00. Koko tapahtuman hinta on 10€ ja paikkoja on rajatusti! Ilmoittaudu mukaan nyt, et tule katumaan!

Ja tässä meidän vieraiden esittely:

HE destinylogo-roundMKsamppanjalasi
House of Elliot- laadukkaat ja kauniit korutarkeen ja juhlaan, jotka suunnitellaan Suomessa.
Mallit ovat tyylikkäitä ja elegantte- ja, klassisia modernilla tvistillä. Luvassa ohittamattomat hinnat!

Destiny  Store on myymälä kaikille, ikään ja tyyliin katsomatta. Myymälästämme saat parasta asiakaspalvelua, erikoisen ihania sisustustuotteita ja vaatteita. Luvassa uutuuksien esittely, mm. makeat legginsit!

Mary Kay on laadukas ja eläinkokeeton kosmetiikkasarja. Kannattaa tutustua! Luvassa ilmaisia hoitoja päivän aikana.

Cava testing  ja kakkutarjoilu! Fine Brands Oy tuo maahan ja markkinoi laadukkaita viinejä ja muita alkoholijuomia ympäri maailmaa. Tuotevalikoimassa pääpainopiste on Euroopan klassisissa viinialueissa, kuten Toscana, Veneto ja Piemonte Italiassa, Champagne ja Alsace Ranskassa sekä Katalonia ja Ribera del Duero Espanjassa. Fine Brands Oy:n kautta voi tilata myös asiantuntevan ja räätälöidyn viinitastingin tai viinikoulutuksen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi supertoscanalaiset herkut, kurkistus samppanjan saloihin, viininmaistamisen tekniikkaa, ruoan ja viinin yhdistäminen, uusi vs vanha maailma? www.finebrands.fi

Tähtivieraana on psykologi Elina Auvinen!

”Olen Elina Auvinen, psykologi ja valmentaja, joka innostuu keskusteluista, uusista ajatuksista, kasvukertomuksista, hyvästä kahvista, luonnossa liikkumisesta ja pienistä arjen hyvistä teoista. Haluan auttaa ihmisiä elämään Täyttä Elämää. Löytämään tavan toteuttaa itseään, elämään oman näköistä elämää ja voimaan hyvin nahoissaan, niin yksityiselämässä kuin työelämässäkin. Sveta kutsui minut pitämään valmennusta HiMOttarille, ja marraskuussa aiheenamme on oman näköisen elämän eläminen arvoja tutkimalla. Arvoista puhuminen saattaa kuulostaa juhlalliselta ja kaukaiselta, mutta lopulta kyse on yksinkertaisista asioista: tiedän, mitkä asiat ovat minulle tärkeitä ja elän niitä todeksi. (Tämän tietäminen auttaa muuten olemaan ihan itse paremmin oman elämän ohjaksissa!) Nähdään studiolla!”

Päivän aikataulu:

14.30-15.30 Cava-testing by Fine Brands Oy ja vaivaton tutustuminen/shoppailu vieraisiin. Saman aikaan pääsee hoitoihin.
15.30-17.00 Valmennus by Psykologipalvelu Auvoinen
17.00-18.00 Elämänkakkutarjoilu by HiMO, hemmotteluhoidot by Mary Kay ja aika shoppailla, kysellä ja vain olla!

Hinta: 10€ (hintaan kuuluu valmennus, cava testing, kakku & kahvi).

 

Let´s dance! Let´s Zumba! Myös lapset mukaan!

 

29.10., 1HiMOn Tanssipäivä su 29.10.!

Sunnuntaina 29.10. kesäaika päättyy, ja HiMO julistaa talviajan alkamisen tanssimalla! Hiki pintaan Zumballa, tanssitekniikan hauska maailma Jumps & Turns-tunnilla ja yökerhon bileet JAMMiNG in da club –tunnilla. DJ:na toimivat Sveta, Milsse ja Tarja!

 Päivän aikataulut:
14.30 Zumba
on aerobicinen fitness-ohjelma, jonka musiikki perustuu pääosin latinalaistansseihin. Zumban tanssiaskeleet perustuvat erilaisiin tanssimuotoihin, joita ovat muun muassa merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo, calypso ja salsaton ja flamenco. Milssen iloinen energia käynnistää päivän loistavasti ja vie sinut pirskahtelevaan milsselandiin!

15.20 Jumps & Turns on uusi kokeilu HiMOn aikataulussa. Tällä tunnilla yksinkertaisilla ja hikisillä harjoituksilla saadaan piruetit vauhtiin ja hypyt lentoon turvallisesti! Testilennosta vastaa HiMOn oma diplomitanssinopettaja Sveta, joka on tunnettu vauhdikkaasta menosta ja aurinkoisesta ohjaustyylistä.

16.15 JAMMiNG in da club on yksi suosituimmista tunneista HiMOlla. Ei pitkiä sarjoja,monimutkaisia koreografioita, vaan menoa ja meininkiä yökerhojen tyylillä! Tarja Runsten on liikunnan superammattilainen, joka ohjaa tanssia, jumppaa, voimistelua, joogaa ja spinningiä ja vetää ohjaajakoulutuksia. Tarjan positiivisuus ja rento asenne on tarttuvaa!
Yhden tunnin hinta on 10€, kaikki 3 ovat 25€!

Ja maksuton tutustumistunti klo 17.00!

17.00. CORE parantaa tiimalasia, kehittää keskivartaloa ja myös syviä lihaksia, kehonhallintaa, tasapainoa ja ryhtiä.  Tunti ei sisällä askelsarjoja, joten sisäkenkiä ei tarvita.

zumba 2Samana aikana pinkissä salissa on lasten tanssibileet:

SHOW KIDS on tanssi- ja liikuntatunti lapsille.
Lapset kutsutaan löytämään liikkeen vapautta ja iloa luovassa prosessissa, jonka leikillinen tunnelma innostaa pienet tanssijat ilmaisemaan itseään. Tunneilla tehdään opettajan suunnittelemia pikkutansseja, ohjattuja improvisaatioita sekä rytmisiä harjoituksia. Tuntien tarkoituksena on taitojen kehittäminen ja tanssista nauttiminen.

Su 29.10. klo 14.30-15.15 4-6- vuotiaille
Su 29.10. klo 15.30-16.15 6-8- vuotiaille

Lasten tunnit ovat maksuttomia, jos äiti tanssii samana päivänä, muuten 5 €/tunti! Tuo omaa sydänkäpysi ja vinkkaa ystäville!

 

 

 

balletone_HiMOBalletone – ballet for everyone la 23.9. & 30.9.! Balletone® ei ole vaikeaa, vaikkakin vauhdikasta! Balletone® kehittää syvien lihasten käyttöä, parantaa ryhtiä ja koordinaatiota. Tunnilla pidetään hauskaa ja ollaan kauniita (vaikkakin hikisiä!).
Sympaattinen ja huumorintajuinen Johanna Häkkinen on HiMOn uusi vahvistus. Hänen laaja kokemus ja ammattitaito näkyvät hänen tuntiensa suosiossa. Johannan tunneillaan on aina sähäkkä, innostava ja rento meininki!

Balletone la 23.9. & 30.9. klo 11.15
Ohjaaja: Johanna
Hinta: 26€

 

 

keep calm

POUND: rock da club, korkkarit kattoon! ma 18.9.
Pound®  tekee paluun HiMOlle! Tule boostamaan itsesi energialla, tule rokkamaan meidän kanssa!
Pound®- on intervallitreeni, joka vahvistaa sydäntä ja parantaa koordinaatiota, voimaa sekä ketteryyttä.
Tunnilla aktivoimme monipuolisesti koko kehon lihaksistoa – myös vähemmän käytettyjä lihaksia! Hauska musiikki ja kokonaisvaltainen toiminta vie mukanaan, etkä tule ajatelleeksi ajankulua! Kunnon rock-bileet huippuohjaajien tahtiin, tämä maanantai tulee tuntumaan perjantailta!

POUND: rock da club! ma 18.9. klo 18.15
Ohjaaja: Johanna & Leena
Hinta: 10€

 

Emmi HeimolaUrban Queen on asennetta täynnä oleva ja räväkkä fuusiotanssitunti, jolla yhdistellään eri tanssityylejä kuten hip hop, twerk, reggaeton ja dancehall.
Tunnilla tehdään vauhdikkaita koreografioita ja musiikkina soi tietysti parhaat hip hop-, rap- ja r&b-biisit.
Tunti koostuu alkulämmittelystä, tekniikkaosuudesta sekä koreografiasta.
Vauhdikkaasta menosta vastaa HiMOn supersuosittu tähtiohjaaja Emmi (kuva by Laura Karppanen).

Urban Queen ti 5.9. & 12.9. klo 19.15 TÄYNNÄ! Uusi kurssi on tulossa!
Ohjaaja: Emmi
Hinta: 26€

 

 

Bollywood_HiMO_Helsinki_tanssiBollywood Fusion- tunnilla la 26.8. & 2.9. matkataan Intian elokuvamaailman vauhdikkaan ja iloisen bollywood-tanssin pariin. Tunti yhdistelee leikkisästi intialaista klassista ja modernia tanssia sekä Pohjois-Intialaista bhangraa.
Bollywood tanssina on saanut vaikutteita useista eri tanssilajeista, kuten esimerkiksi hip hopista, afrosta ja discotanssista. Koreografioita on myös maustettu klassisen intialaisen tanssin tekniikoilla, minkä vastapainona tunnilla pääsee myös hikoilemaan rytmikkään ja menevän bhangran askelilla.

Bollywood Fusion tunti on menevä ja hauska tunti, missä tanssitaan uusimpien bollywood hittien parissa! Tunti sopii niin aloittelijoille kuin jo pidempään lajia harrastaneille.

Bollywood Fusion la 26.8. & 2.9. klo 11.15
Ohjaaja: Johanna
Hinta: 26€

ARVONTA&KILPAILU - Ole HiMOsi herratar!

Reggaetón Heels- tunnilla tanssitaan musiikkivideoiden ja taustatanssijoiden tyyliin; naisellista, seksikästä ja näyttävää liikettä. Musiikkina esim. Beyonce, Shakira, Rihanna. Tunnilla yhdistellään seksikkäitä ja näyttäviä liikkeitä helpoiksi ja lyhyiksi koreografioiksi, tyyleinä esim. hoppia, salsaa, reggaetonia ja jazzia. Jokaisella tunnilla treenataan lisäksi ”asennekävelyä” koroilla ja erilaisia poseerauksia.Tunnin jälkeen tuntee olevansa oman elämänsä Beyonce! Olo on naisellinen ja itsevarma, ja kehossa on uudenlainen ryhti. Tunnille voi tulla hyvin myös ilman korkokenkiä. Korkokenkien on hyvä olla mukavat jalassa ja nilkasta tuetut Esimerkiksi salsakengät tai korolliset nilkkurit ovat hyvät aloituskengät.

Reggaetón Heels la 19.8.  klo 13.30
Ohjaaja: Jenni
Hinta: 17€

NiaNia – kokonaisvaltainen tanssillinen liikuntamuoto! Nia on fuusiofitnesslaji, jossa yhdistyvät sulavasti tanssi, kamppailulajit ja kehonhallintamenetelmät. Ennen kaikkea kyse on liikkeestä, oman liikkeen aistimisesta, siitä nauttimisesta. Tunnin pohjana on helppo koreografia, mutta mukana on myös vapaampaa liikettä. Nia on hauskaa ja leikittelevää, mutta samalla yleiskuntoa parantavaa liikuntaa. Jokaisella tunnilla harjoitetaan voimaa, tasapainoa, liikkuvuutta, ketteryyttä ja venyvyyttä sekä koordinaatiota.

Meininki on rento, mutta harjoitus on kaiken kaikkiaan laadukas: sen perustana on kokonaisvaltainen terveys, oman kehon kunnioittaminen ja siitä oppiminen.

Nia ti 22.8. & 29.8. klo 19.15
Ohjaaja: Hanna
Hinta: 26€

NIA playshopit ma 22.5 & ma 29.5.!

Nia-harjoituksen fyysinen puoli rakentuu 52 liikkeestä, joita tavallisella Nia-tunnilla yhdistellään yksinkertaiseksi koreografiaksi. Liikkeet perustuvat siihen, että kehoa käytetään sen rakenteelle ja toiminnalle sopivalla tavalla. Liikkeiden harjoittaminen parantaa lihaskuntoa, tasapainoa, ketteryyttä, liikkuvuutta ja venyvyyttä, sekä yleisesti kuntoa ja kehotuntemusta.

Feelgood-liikuntaa parhaimmillaan! Vahva ja tasapainoinen keho luonnollisen liikkeen kautta!

UUTUUS!UUTUUS!UUTUUS!UUTUUS!UUTUUS!UUTUUS!UUTUUS!UUTUUS!UUTUUS!

Move I.T. – tanssillinen intervallitreeni

HiMO_NiaMove I.T. on intervalliharjoitus, jossa jokaiselle Nia Techniquen 52 liikkeelle omistetaan yksi minuutti. Kaikki kehonosat, lihasryhmät ja päänivelet käydään läpi tämän tunnin aikana hauskalla ja tehokkaalla tavalla. Tällä tunnilla pääset myös haastamaan itseäsi hakemaan välillä hieman korkeampaa sykettä, mutta tunti sopii kaikille, sillä jokainen säätelee itse harjoituksen kuormittavuutta. Move I.T. -tunnilla, kuten tavallisellakin Nia-tunnilla, kaiken lähtökohtana on oman kehon ja liikkeen aistiminen sekä luonnollinen koko kehon käyttö.

NIA Move I. T.
Ma 29.5. klo 18.15
Ohjaaja: Hanna
Hinta: 10€

Hanna Uusiprosi

Hanna on vuosien varrella harrastanut monia erilaisia liikuntamuotoja pitääkseen itsestään huolta. Musiikki on aina ollut mukana tärkeänä osana liikuntaa. Niasta Hanna on löytänyt ihan täydellisen tavan liikkua ja pitää huolta terveydestään. Laji on niin monipuolinen, että siinä riittää aina jotain uutta tutkailtavaa. Musiikin ja liikkeen yhdistäminen, oman kehon kunnioittaminen sekä kokonaisvaltaisen terveyden luominen ovat asioita, joita Hanna ihan erityisesti Nia-harjoituksessa arvostaa. Ohjaajana Hanna haluaa johdatella tanssijoita parempaan kehotuntemukseen, läsnäoloon ja liikkeestä nauttimiseen sekä pidemmällä tähtäimellä myös siihen, että hyvä olo saa enemmän ja enemmän tilaa myös tunnilla kävijän arjessa.

Tervetuloa mukaan rullatunnille la 27.5.!

La 27.5. Leena ohjaa HiMOlla rullaus- ja liikkuvuus tunnin, jossa tarjolla on kaikille hyödyllistä tietoa kehonhuollosta!

SkinnyJeans2-1Leena itse on osallistunut ja inspiroitunut Jukka Harjun kehonhuollon koulutuksista. Jukka on todellinen rullatekniikoiden guru ja edelläkävijä Suomessa. Koulutuksista mukaan tarttui monia ahaa-elämyksiä liikkuvuudesta ja oikeista rullaustavoista, joita nyt käsitellään tällä tunnilla. Käytännössä tunti sisältää dynaamisista venyttelyistä koostuvan lämmittelyn, pari liiketestausta ja koko kehon rentouttavan rullauksen. Kipua tällä tunnilla et tunne, sillä rullauksen ei kuulu sattua!

Tunti sopii kaikille, olit sitten paljon istumatyötä tekevä tai himoliikkuja. Oikealla tavalla tehty rullaus vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa, hoitaa lihasjumeja, lisää liikkuvuutta sekä rentouttaa! Tunnilla käytettäviä rullia voit myös ostaa HiMOlta, jos innostut lisää!

Rullatunti (venyttely & kehohuolto) la  27.5. klo 13.15
Ohjaaja: Leena
Hinta: 10€

SSP 2  barre

PILOXING block party in da HiMO Club su 23.4.2017!

Huhtikuun paras sunnuntai on 23.4.! Miksi? Koska HiMOlla on PILOXING block party! Hikimeri, hanskat, tangot, onnelliset naiset, tunnelma katossa ja bonuksena paljon tietoa ja a-haa elämyksiä ravinnosta sekä jokapäiväisistä valinnoista!

Master Classit sisältävät tekniikkaharjoitukset – whoop, whoop! Ja luennon jälkeen sinulla on mahdollisuus aloittaa uusi pirteämpi elämä!

Ketkä ovat party-emännät?

Sveta Pihlman – Suomen PILOXING master trainer

Peppiian Meronen – ravintovalmentaja, life coach ja personal trainer

HiMO Club – ei ole emäntä, vaan hyvä paikka ”bilettää”

Ketkä on kutsuttu? VIP-vieraat! Eli: HiMOttaret, PILOXING- ja PILOXING barre- ohjaajat, pia-jäsenet ja ei-pia jäsenet, sekä kaikki  ystävät, kollegat ja naistuttavat!

Päivä alkaa ravintoluennolla, jossa pääset kuulemaan ravinnon merkityksestä treenaamiseen ja hyvään oloon.

JA JOS OSALLISTUT TIETOISKUUN, JOMPI KUMPI MASTER CLASS- TUNNEISTA ON MAKSUTON!

Tervetuloa kuuntelemaan Ravintovalmentajan, life coachin ja personal trainerin Peppiina Merosen vinkit siitä, miten voit paremmin ravinnon, ravintolisien ja elämäntapojen avulla ja miten pääset elämääsi kuntoon! Koko päivän aikana on ravintolisämaistiaiset (pääset heti testaamaan, auttavatko ne jaksamaan paremmin tunneilla!). Paikan päällä on myös mahdollisuus heti tehdä tilauksen edullisemmalla hinnalla ja ravintolisien tilaajille  teemme myös kehonkoostumusmittaukset (ajasta sovitaan erikseen) ennen ravintolisien aloitusta jha puolissa välissä – mittauksen avulla näet konkreettisesti muutokset!

Päivän aikana:
Ravintovalmentajan tietoisku 11.00-12.00 – ilmainen!

Ilmoittautumiset: info@himoclub.fi

PILOXING Barre-master class tekniikkaharjotuksilla 12.15-13.45

Hinta: 15€ HUOM! Ilmainen jos osallistut tietoiskuun!
Ilmoittautumiset: info@himoclub.fi

PILOXING -master class tekniikkaharjotuksilla 14.00-15.30

Hinta: 15€  HUOM! Tämä tai barre on maksuton jos osallistut tietoiskuun!
Ilmoittautumiset: info@himoclub.fi

Jos et osallistu tietoiskuun ja haluat molemmat master-classit, hinta on 28€.
Jos osallistut tietoiskuun ja haluat molemmat master-classit, hinta on 15€.
Jos osallistut tietoiskuun ja vain toiseen master-classiin, maksat hikipisaroilla :)

Sitovat ilmoittautumiset 20.4. mennessä. HUOM! Paikkoja on rajoitetusti!

P.S: Onko paljon vapaita paikkoja vielä? Ei monta!

 

Ilmaiset näytetunnit

24240

HiMO hakee vahvistuksia tiimiin, ja mahdolliset opettaja-starat pitävät ilmaiset näytetunnit HiMOtarille!

Muokkaus ma 3.4. klo 18.15, ohjaaja Katri
Hip Hop ma 10.4. klo 18.15, ohjaaja Maria

HUOM! Lisää tulossa! Ilmoittaudu: info(a)himoclub.fi!

Tervetuloa!

 

Maksuton Hip Hop- näytetunti maanantaina 10.4. klo 18.15!

FB_IMG_1490106631045Pysytään koko 50 minuuttia liikkeessä musiikista nauttien ja Hip Hopin maailmaan tutustuen. Aikaisempaa kokemusta hiphopista et tarvitse, liikkeet ovat yksinkertaisia ryhmäliikunnan tyyliin. Tähän pakettiin mahtuu myös lihaskunto-osio sekä lyhyt koreografia. Hikiliikuntaa hauskimmillaan! Tunnin ohjaajana on Maria. Hän on  positiivinen ja energinen pakkaus, jonka pitkästä tanssitaustasta löytyy mm. Hip Hoppia sekä Dancehallia. Ohjaajana Maria haluaa jakaa liikunnan iloa kannustaen ja rohkaisten!  Ilmoittaudu: info(a)himoclub.fi

Maksuton Muokkaus- näytetunti maanantaina 3.4. klo 18.15!

kpTällä kerta tunnilla on tanssillinen lämmittely, tehokas lihaskunto-osuus ja venyttely lopussa. Ohjajaana Katri Soisalo – pitkän linjan liikunnanohjaaja, joka on rento ja kaikki huomioon ottava. Tunneilla hänelle tärkeintä on liikunnan ilo, tehoa unohtamatta.
Ilmoittaudu: info(a)himoclub.fi

 

Burleskitanssin tekniikoiden tiiviskurssi Sandy Junglen kanssa!

sandy-sohvallaSunnuntaitunneilla keskitymme Burleskitanssissa käytettäviin perusliikkeisiin ja askelluksiin.
Tunneilla käymme huolella läpi liikkeitä ja askelluksia sekä teemme niihin pohjautuvia helpohkoja sarjoja. Teemme joka kerta alkulämmittelyn, tekniikka- ja askellusharjoituksia, sarjoja, Burleskitanssia tukevia lihaskuntoliikkeitä, sekä lopuksi venytellään.

Tunneille voi tulla kertaamaan tekniikkaa tai tutustumaan Burleskitanssiin, jos laji on sinulle uusi.

Sunnuntaisin 5.-26.2. klo 15.30
Opettaja: Sandy Jungle
Hinta: 109€ (8 tuntia, 2 t kerralla)
Ota yhteyttä info(a)himoclub.fi jos haluat mukaan!

 

HiMOn pikkujoulut la 17.12.2016!

pinkki_jouluEnsin tanssitaan:
klo 16.00- 16.30 esittelyssä UUTUUS Pound workout!
klo 16.-16.30 Burleskitanssi Anen johdolla!
klo 16.30- 17.00 esittelyssä UUTUUS Pound workout!
klo 17.00-17.30 Reggaetón goes street Jennin johdolla!
klo 17.30-18.00 Twerk It! – kauden suosituin tunti Emmin johdolla!

Hinta: 5€/laji, ilmoittaudu NYT info(a)himoclub.fi!

Tanssimisen jälkeen glögitarjoilu ja klo 19.15 HiMOn uuden yhteistyökumppanin luento ”Rakkauden strategiat – mitä se mies siis oikeasti haluaa?”. Tsekkaa lisää: www.ahaahelsinki.fi.
Ja sitten Helsingin yöhön bailaamaan! Whoop, whoop!

HiMOn Hyvinvointipäivä la 29.10.!

love your body

Päivän aikana:
Ravintovalmentajan tietoisku 13.45-15.00
JAMMiNG in da club ILMAINEN tunti 15.15-16.00
Maistiaiset 13.45-16.00
Hinta: 0€
Ilmoittautumiset: info@himoclub.fi

 

Kamppailetko vatsavaivojen, iho-oireiden, sokerinhimon tai unettomuuden kanssa? Tuntuuko että aineenvaihduntasi on jämähtänyt? Haluaisitko päästä eroon ylimääräisistä kiloista ja turvotuksesta? Kärsitkö kiireestä ja sen aiheuttamasta stressistä?

Haluaisitko pudottaa painoa turvallisesti ja pysyvästi? Haluaisitko kiinteytyä ja saada lihakset näkyviin? Haluaisitko heleämmän ihon, kirkkaammat silmät ja yleisestikin paremman terveyden? Haluaisitko puhdistaa elimistösi sinne kertyneestä kuonasta ja myrkyistä? Haluaisitko ihan vain iloisemman mielen ja energisemmän ja elinvoimaisemman olon?

Tule kuuntelemaan Ravintovalmentajan, life coachin ja personal trainerin Peppiina Merosen vinkit siitä, miten voit paremmin ravinnon, ravintolisien ja elämäntapojen avulla ja miten pääset elämääsi kuntoon!

Teemme myös HiMOn Hyvinvointijengiin mukaan haluaville kehonkoostumusmittaukset ja tarjolla on ravintolisämaistiaiset!

Tapahtuma on maksuton, sitovat ilmoittautumiset 24.10. mennessä. HUOM! Paikkoja (15!) on rajoitetusti!
Lämpimästi tervetuloa!

 

Twerk It!Pimeän syysillan piristys HALLOWEEN TWERK!

Tule pitämään hauskaa ja treenaamaan booty halloweenkuntoon lajin SM-finalistin kanssa. Tunti koostuu tekniikkaosuudesta sekä koreografiaosuudesta.  Voit halutessasi ottaa mukaan polvisuojat. (Kuva by Christo Lindström).

Ke  26.10. klo 19.45
Ohjaaja: Emmi

 

 

 

 

 

Kesätunnit! Whoop, whoop!

Tarjoilla tutut suosikit kuten PILOXING, PILOXING Barre, PILOXING Knockout, Reggaetón Sensual, Go Flow, Dancehall Fever ja Queen Style – lisää lajeista tässä!  Aikataulussa ovat myös makeat UUTUUSTUNNIT! Check this out!

Ane, Film Noir, kuvaaja Marissa Tammisalo

kuvaaja Marissa Tammisalo


BURLESKITANSSI “FILM NOIR” -TEEMA

Tiistai 5.7. klo 19.15: BURLESKITEKNIIKKA NOIR
Tällä tunnilla keskitytään erilaisiin film noir- elokuvista inspiroituihin burleskitanssiliikkeisiin. Hitaita ja hurmaavia liikkeitä, voimakkaita aksentteja ja sensuelleja ilmeitä. Kaiva esille sisäinen kohtalokas itsesi!
Sopii sekä kokeneille tanssijoille että aloittelijoille, sillä mennään läpi jokainen liike alusta asti, ja näitä liikkeitä käytetään seuraavalla koreotunnilla. Opettajana Ane! Ilmoittaudu mukaan tästä!

Keskiviikko 6.7. klo 19.15: FILM NOIR CHOREO
Vanhoihin film noir elokuviin inspiroitunut koreografia. Vintagemusiikkia ja dramaattisia liikkeitä. Keskitytään ilmaisuun sekä liikkeiden että ilmeiden avulla. Et ole ikinä kokeillut burleskia, mutta haluaisit tulla mukaan? Ei hätää! Tule edelliselle tunnille, sillä siellä mennään läpi niitä liikkeitä, mitä tällä tunnilla käytetään.

Laita päälle mukavat vaatteet, joiden kanssa pystyt liikkumaan, mutta se ei tarkoita sitä, ettei saisi laittautua! Jos haluat, voit myös tuoda korkkarit, kunhan ne ovat sisätilakäyttöön, eikä niistä jää tummia jälkiä lattialle. Opettajana Ane! Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Burleskitanssi_Bettie_Tropical

Kuva: Qumma


BURLESKITANSSI ”TROPICAL ISLAND”-TEEMA

Tropical Island on kepeän kesäinen tunti, jossa seilataan burleskilaivalla Tyynenmeren tunnelmiin.
Syvät grindit, kepeänä keinuvat lanteet, villit sheikkaukset ja hersyvät hymyt yhdistyvät asiaankuuluvan musiikin säestyksellä hedelmäiseksi coktailiksi.

Tunnit ovat ma 27.6. klo 19.15 ja ke 6.7. klo 18.15.
Opettajana Petra (siis itse Bettie Blackheart!!!!)!
Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

 

 

 

 

 

 

Night Club Salsa – parisalsan tiiviskurssi!

salsa night clubHiMOn paritanssin kurssit jatkuvat! Nyt vuorossa on Night Club Salsa! Salsan perusaskeleista tehdään makea pieni ja helppo koreografia, jolla voit loistaa – on sitten yökerhossa soimassa salsa, hip hop tai  jotain ihan muuta! Kurssi sopii kaikille pariskunnille, oli sitten tanssikokemusta tai ei. Erinomaisesti sopii siis aloittelijoille tai pareille, jossa jommalla kummalla vähemmän kokemusta. Miten dipataan? Miten seisotaan tyylikkäästi  (miehet/salserot)? Miten onnistutaan kauniisti poseerata tai spinnata (naiset/salserat)? Tämä kaikki ja lisää tällä kurssilla! Ole tanssilattian partaveitsi!
Oma kaveljeeri/daami pakotetaan mukaan.  Tanssitaan koko aika oman parin kanssa tällä kertaa. Tämä on sitä laatuaikaa kahdestaan! Älä unohda hikipyyhettä kotiin ja 2 € vesipulloa varten! Tervetuloa!

 

Helmikuussa 2016: ”Be My Valentine!” – paritanssi-tiiviskurssi!

Special edition HiMOttarille! Tuokaa avec mukaan!
HiMO Club antaa ainutlaatuisen mahdolisuuden viettää latinalaisten
rytmien värittämää ystävänpäivää oman rakkaan kanssa.
”Be My Valentine!” paritanssi-tiiviskurssilla opetellaan rauhalliseen tahtiin ja selkeästi neuvoen parisalsan perusteita, askelten rytmiä ja parin viemistä sekä seuraamista. Latinalaistanssit ovat iloisia ja nautinnollisia tansseja, jotka sopivat kaikille! Tunti koostuu askelkuvioista ja parin kanssa yhdessä tanssista nauttimisesta. Tunneille osallistuminen ei edellytä aiempaa tanssikokemusta.
Be My Valentine! – paritanssi-tiiviskurssi
Su 14.2. klo 13.00-14.30!
Ohjaajat: Mariano Vega ja Maria Prokhorova
Hinta: 35€/pari

Pikkujoulut ja kauden päättäjäiset HIMO Clubilla su 20.12. klo 15.00!

Mikä on paras tapa viettää Pikkujoulut? Entä juhlistaa upean kauden päättymistä? Tietysti tanssien ja herkutellen!
Su 20.12. HiMOlla on klo 15.00 Balletone-tunti ja klo 16.30 Double Trouble: X-mass tanssitunti! Samalla tarjoilla on glögiä ja piparkakkuja, Piloxingvaatteiden alemyynti ja jouluarpajaiset (voi voittaa PILOXING – topin, sukat, HiMO-kassin ja vaikka mitä muuta!)
Balletone – tuntia ohjaa Sveta ja mukaan voi tulla vaikka et olisi su 13.12. tunnilla.
Double Trouble: X-mass- tanssi on menevä, hauska, hikinen tunti Bellan ja Svetan johdolla. Luvassa mahtava biisi, kiinnostava  sarja ja jänniä mooveja! Tunnin hinta on 15€ (tai Balletonen 20.12.  kanssa 30€ yhteensä) ja ilmoittautuminen alkaa N. Y. T. – NYT!

Balettia aikuisille: Balletone

reggaetonBalletone® ei ole vaikeaa, vaikkakin vauhdikasta! Balletone® kehittää syvien lihasten käyttöä, parantaa ryhtiä ja koordinaatiota.Tunnilla pidetään hauskaa ja ollaan kauniita (vaikkakin hikisiä!). HiMOlla Balletone-tunnit vetää yksi Suomen ensimmäisistä ja parhaista  Balletonen koulutetuista ohjaajista, Sveta Pihlman.
Balletone su 13.12.& 20.12. klo 15.00-16.30
Hinta: 42€
Opettaja: Sveta

 

Lyrical Dance su 13.12. klo 16.30!

Lyrical Dance on uutuustunti, jossa liike ja musiikki sulautuvat yhdeksi. Yhteen kappalleen tehty koreografia haastaa sinut tanssimisen ja treenamisen uudelle tasolle! Liikemuisti kehittyy, lihakset vahvistuvat ja venyvät, mieli säkenöi ja  ennen kaikkea musiikkiin eläytymisen kautta nautit liikkumisesta enemmän kun koskaan!

Lyrical Dance- tutustumistunti su 13.12. klo 16.30
Opettaja: Bella
Hinta: 10€

Huippupäivä HiMOlla la 9.5. klo 13.00-17.30!

HiMOtar 2015piruetti logo

Aloitamme päivän PILOXING Knockout-tunnilla klo 13.00-13.45.
Tunti ei tarvitse mainostusta. We will knock you out!
Mukaan kengät, juomapullo ja hikipyyhe. Tunnin hinta on 15€, ilmoittaudu info@himoclub.fi

Jatkamme klo 14.00-15.00 iRest-nautinnolla.
iRest on selinmakuulla tehtävä lempeä ja voimaannuttava meditaatio.
iRest yhdistää joogarentoutuksen, meditoinnin ja psykologian parhaat puolet.
Voit mm. purkaa rajoittavia uskomuksia ja löytää sisäistä rauhaa ja iloa.
Tunti sopii kaikille, aiempaa meditointikokemusta ei tarvita.
Ota mukaan viltti tai iso huivi, jottet palele.

iRestia ohjaa hyvinvoinnin moniammattilainen Sanna Iranta.
Sannan yritys Hidastamo tukee ihmisiä rennomman tahdin löytämisessä.
Sanna on taustaltaan VTM ja aromaterapeutti ja toimii myös tanssinopettajana.
HiMOn alkuaikona hän ohjasi mm. Afro-  ja itämaisen tanssin tunteja meillä – eli tuttu mimmi.
Lisätietoja: www.hidastamo.fi

Päivä jatkuu Yrjönkadulla Piruetti-tiloissa klo 16.00-17.30.
Myymälän ovien takana HiMOttarille on tarjolla huikeat  20%-30% vaatemallistoista, kengistä ja muista tuotteista.
Piruetti on Suomen johtavia liikunta- ja tanssiasujen valmistaja, maahantuoja ja myyjä.
Oman la Pirouette -malliston lisäksi Piruetti maahantuo lukuisia kansainvälisiä merkkejä.
Tarjolla skumppaa ja pieniä herkkuja.

Lue lisää: www.piruetti.fi ja ilmoittaudu mukaan: info@himoclub.fi!

Lantionpohja  –  kaiken pohja ja kaikkien asia OSA 2!

IMG_2478Lantionpohjan lihakset kannattelevat lantion elimiä, tasaavat vatsaontelon painetta ja tukevat lanneselän rakenteita yhdessä muiden syvien asentolihasten kanssa. Ehkä tunnetuin lantionpohjan lihasten toimintahäiriö on virtsanpidätyskyvyn heikentyminen, inkontinenssi. Ilolihakseksikin sitä kutsutaan, koska lihaksisto vaikuttaa seksuaalitoimintoihin. Hyväkuntoinen lihas on hyvätuntoinen!

Fysioterapeutin ohjaama lantionpohja-kurssi toimii löytöretkenä omaan kehoon, juuri sen hetkisessä tilanteessa. Jokaisen naisen olisi hyvä tietää jotain lantionpohjasta, toimintahäiriöitä voidaan ennaltaehkäistä riittävällä tiedolla ja harjoittelulla. Jos ongelmia on jo ehtinyt ilmaantua, esimerkiksi raskauden ja synnytyksen myötä, voidaan tilannetta kohentaa harjoitteiden ja fysioterapian avulla. Tunnille mukaan joustavat vaatteet. Saat tietoa lantionpohjasta, tehdään harjoituksia ja kotiin saat ohjeet kuinka voit testata ja harjoittaa lantionpohjanlihaksia.

Lantionpohja-kurssin jatko-osassa kerrataan lihasten tunnistaminen ja erilaiset harjoitustavat. Tehdään harjoitteita erilaisissa alkuasennoissa sekä liitetään lantionpohjan lihastyö liikkeisiin ja liikkumiseen.

Burleskitanssin New York Special la 15.11.! TÄYNNÄ!

New York

New Yorkin taika ja hulluttelu, kimallus ja pilvenpiirtäjät – kaikki nämä ainuutlatuisella tiiviskurssilla lauantaina 15.11. klo 12.00-14.00. Opettajana The one and only Bettie Blackheart, joka oli opettamassa ja luennoimassa mm. suuressa Burlycon tapahtumassa Seattlessa ja esiintymässä Kaliforniassa Sublime Boudoir tapahtumassa sekä useilla pienemmillä klubeilla USA:ssa nyt syksyllä. Bettie is back ja matkalaukku täynnä uutta ja jännää!

Burleskitanssin New York Special
la 15.11. klo 12.00-14.00
30 euroa
Ohjaaja: Petra (Bettie Blackheart)

 

 

RUMBITA® – tutustumiskurssi lauantaina 1.11.!

RUMBITA®Fiesta -koreografiatunnin aikana tehdään iloinen ja vauhdikas kokonaisuus Shakiran uuteen kappaleeseen La La La. Pistä koko naiseutesi peliin tällä tunnilla! Dramaattiset päänliikkeet, kauniit flamencokädet, pehmeät lantion- ja olkapäiden kierrot sekä rytmeillä leikittely tekevät kokonaisuudesta monipuolisen ja näyttävän. Katso Sami Saikkosen ohjaama RUMBITA-video:

La 1.11. klo 12.00-13.00
Ohjaaja: Kirsi Kannas
Hinta: 15€/tunti tai 26€ 2 tuntia

RUMBITA® Fuerte on uusi upea treenimuoto, joka sopii jokaiselle. Tämä erittäin tehokas ja tanssillinen ohjelma  vahvistaa ja kiinteyttää vartalon, lisää notkeutta, avaa ryhdin ja hoikentaa vyötärön. Liikkeet tehdään perusteellisesti ja tyylillä, ja tasokas, espanjankielinen latinomusiikki on tärkeä osa treeniä. Yhden Fuerte-ohjelman aikana palaa jopa 700 kaloria!
Katso uusi Fuerte-video:

RUMBITA® Fuerte
La 1.11. klo 13.00-14.00
Ohjaaja: Kirsi Kannas
Hinta: 15€/tunti tai 26€ 2 tuntia

Tiiviskurssit!

TUTUSTUMISTUNNIT!

PILOXING Master Classit!

Burleskitanssin pajat

YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ pe 14.2. HIMO vierailee FAZER-tehtaalla!

Keijuviikko ja tanssileiri!

Shoppailuillat

Dancing with the floor!

Tribal Fusion Playshop!

BootCamp!

 Easter Blast 24.3.!

Rakkaudesta Vartaloon su 3.3.!

Tutustumispäivä 5.1.2013 klo 12-17!

Soca & Dancehall BLAST 16.12.

Piruetin HiMOtar-ilta 15.12.

Halloween: Thrill the World 3.11.

Sveta hurmasi Burleskigaalassa

HiMOn 1 v. -synttärit 18.8.

Ja arvonnassa voittivat…!

Asiakaskyselyn tulokset

Piruetin HiMOtar-ilta 26.5.

HiMO GoExpo-messuilla 2.-4.3.

Rakkaudesta Vartaloon 11.2.

HiGH FiVE 14.1.12 !!!

Dance Rumbita 17.12.

Ja arvonnassa voittivat…

HiMO went Terveysmessut!

Herkuttele ja hikoile 21.8.11

HiMO oli mukana Slut Walkissa 6.8.11